Call of Duty: Mobile je novým králem mobilních stříleček

9
Call of Duty: Mobile je novým králem mobilních stříleček
  • Další populární hry jako PUBG a Fortnite zůstávají daleko vzadu
  • Lepší start měla už jenom hra Pokémon GO

Call of Duty je ve sféře počítačovýh her pojmem, takže od příchodu verze pro mobilní telefony nikdo nečekal špatná čísla. Už první týden překonával rekordy a že nejde o jednu vlnu zájmu ukazují i výsledky za první měsíc, které zveřejnil sensortower.com.

Call of Duty: Mobile

Počet stažení za první měsíc je 148 milionů, což nechává další dva velké soupeře daleko vzadu. Jedná se o druhý nejúspěšnější start mobilní hry, větší šílenství už vyvolali jenom Pokémoni.

Rekordním dnem byl pro Call of Duty: Mobile 1. říjen, kdy si hru stáhlo celkem 24 miliónů zájemců. Průměrný zájem je necelých 5 miliónů za den. 16 % všech stahování je z USA a hráči z této země utratí v aplikaci největší objem peněz. Celkové příjmy z hraní se blíží hranici jedné miliardy dolarů.

Stáhnout Call of Duty: Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukes
Dá se hrát i zdarma + pustí mě to i do dalších misí?
Start
Hraní jako takové je plně zdarma.
Milan
Nedivím se. Když vzpomenu těch hodin strávených u legendárních dílů, tak mi nedalo si hru také stáhnout a vyzkoušet na telefonu. Milé překvapení, jak dobře se to hraje a jak hezky to vypadá. Tohle musí potěšit každého, kdo cod hrál. Kdo nemá čas vysadávat u pc a rád si občas střelí, je tohle ideální. Hromada herních módů a není třeba žádných investic.
Tomason
Tak to je teda zpráva, že podstatně novější hra, než Pubg a Fortnite měla víc stažení.
Taky záleží kolik lidí ji doopravdy hraje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze