Chcete ohebnou Motorolu Razr? Dostanete dvě, ale bohužel jen v USA

3
Chcete ohebnou Motorolu Razr? Dostanete dvě, ale bohužel jen v USA
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Designově povedená Motorola Razr je u amerického operátora Verizon v zajímavé akci
  • Při nákupu obdržíte druhý kus zcela zdarma

Ohebných telefonů je na trhu stále jako šafránu, těch zajímavých tím spíše. Designově nejzdařilejší je jednoznačně novodobá Motorola Razr, která přebírá ikonický vzhled dávné „žiletky“ z počátku tohoto století. Výrobce si dokonce připravil i působivou imitaci prostředí, která vzhled původního telefonu dovede téměř k dokonalosti.

Samotný telefon spadá svou výbavou spíše do vyšší střední třídy. Kromě velkého ohebného displeje má i menší venkovní a slušný je i procesor Snapdragon 710 či 128GB interní paměť. Za ohebný displej se však výrazně připlácí. Na americkém trhu je Razr exkluzivně nabízen operátorem Verizon a jeho cena činí 1 500 dolarů, prostým přepočtem téměř 38 tisíc korun bez daně. Je nasnadě, že za takovouto částku nebude novinka trhat prodejní rekordy, avšak prodejní čísla známa nejsou. Ledacos však může naznačit aktuálně probíhající akce na oficiálních stránkách motorola.com. Pokud si v USA objednáte Razr, obdržíte za zmíněnou cenu hned dva kusy, tedy jeden zcela zdarma.

Zdá se, že Motorola potřebuje rozhýbat prodeje a vydává se zákaznicky přívětivou cestou. Cena 1 500 dolarů totiž není vůbec nízká, za dva telefony již ale jistě akceptovatelná. Akce je to každopádně jen dočasná: končí již 10. května.

Motorola Razr – první pohled

Na českém trhu si Motorolu Razr můžete již též zakoupit, avšak výhradně u O2, kde je cena stanovena na 39 995 Kč, což z Motoroly dělá nejdostupnější ohebný telefon na českém trhu. Nejbližší konkurent, Samsung Galaxy Z Flip, stojí téměř 43 tisíc korun.

Motorola Razr (2019)

Rozměry94 × 72 × 14 mm, 205 g
DisplejOLED, 6,2" (2 142 × 876 px)
Fotoaparát16 Mpx
ProcesorQualcomm Snapdragon 710, 2×2,2 GHz + 6×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor2 510 mAh, doba nabíjení: 2:16 hodin
Diskuze ke článku
Adam R.
Za 750$ + dph to beru hned! Škoda.
xxx
Bohužel ta americká je Verizon only, takže úplně jiné frekvence a je zablokovaná.
Carda
Děkuji nechci ten nudloidní mobil :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze