Vyzkoušeli jsme Nothing Launcher, první ochutnávku chystaného Nothing telefonu

Fotogalerie
1
Vyzkoušeli jsme Nothing Launcher, první ochutnávku chystaného Nothing telefonu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nothing Launcher je zajímavý především vizuálním zpracováním
  • Obsahuje celkem tři widgety a nabízí možnost doinstalovat tři originální vyzvánění

Společnost Nothing v čele s bývalým spoluzakladatelem OnePlus, Carlem Pei, prozatím buduje svou pověst především na základě povedeného marketingu na sociálních sítích. Představila sice stylová bezdrátová sluchátka, která jsme v redakci důkladně otestovali, slibovaný smartphone má však dorazit teprve v průběhu letošního léta. Nothing tak vybraným uživatelům nabízí možnost si udělat alespoň základní představu o tom, jak by mohlo vypadat prostředí jejich prvního smartphonu.

Nothing Launcher běžící na smartphonu Samsung Galaxy S22+

V rámci beta testování zveřejnila společnost Nothing Launcher dostupný ke stažení v Obchodu Play. Pokud si launcher stáhnete (na tomto odkaze, jinak vyhledat nelze), můžete očekávat stylový vizuál s unikátním fontem Nothing a celkem tři dostupné widgety (dva widgety hodin a jeden pro počasí). Zajímavá je rovněž možnost zhruba trojnásobně zvětšit ikonku aplikace (či složky) na domovské obrazovce. Výrobce dokonce nabízí bonusový obsah v podobě tří originálních vyzváněcích tónů a dvou tapet (mimo tapety předinstalované přímo v launcheru) dostupný na dropbox.com.


Dodejme, že Nothing Launcher je momentálně kompatibilní na sérii smartphonů Galaxy S21, Galaxy S22, Google Pixelu 5 a řady Pixelů 6. Podpora smartphonů OnePlus by měla oficiálně dorazit později.