Stáhněte si ty nejlepší tapety pro váš Android

Top Apps
3
Stáhněte si ty nejlepší tapety pro váš Android
  • Dnes si vybereme novou tapetu a nebudeme ji pouze nudně stahovat
  • Na seznamu máme hned 5 aplikací a všechny se od sebe zásadně liší
  • Podíváme se na živé tapety, sami si je vytvoříme či si je naopak necháme vytvořit automaticky

Top Apps: nejlepší tapety pro Android

Backdrops

Nejprve si představíme naprostý základ, kterým může být například aplikace Backdrops. Ta čítá nespočet různých tapet v mnoha stylech, kterými můžete donekonečna procházet. Kategorií obrázků je tu opravdu nespočet, přičemž drtivá většina je ve vysokém rozlišení. Aplikace disponuje také moderními funkcemi, jako je synchronizace pomocí Google účtu, takže můžete mít zvolenou tapetu synchronizovanou napříč více zařízeními.

Backdrop

Backdrops je zkrátka solidní stavebním kamenem pro vaši sbírku pěkných tapet. Obsahuje i Pro verzi, jež nabízí spoustu exkluzivních tapet a možnost stahování, ale navíc k tomu jsou tu ještě placené balíčky, které nejsou ani v této verzi zahrnuty. Občas vám tak může zkazit den, když najdete konečně ten perfektní obrázek, ale je placený, i když vlastníte pro verzi.

Stáhnout Backdrops - Wallpapers

Google Play (zdarma)

Minima

Dále pokračujeme Minimou, která je řešením pro ty z vás, kteří hledají pěkná živá pozadí. Spoléhá se totiž na známý parallax efekt, při kterém se jednotlivé elementy pozadí a popředí tapety pohybují. Styl tapet je přitom směřován k Material Designu, takže skvěle zapadne na většinu zařízení s novějšími verzemi Androidu.

Minima

Možnosti úprav jsou zde skutečně bohaté a souvisí zejména s laděním barev, různými elementy pozadí či přesným nastavením pohybu tapety. Verze zdarma obsahuje 35 různých témat, zatímco placená jich má v současné chvíli už přes 90. Minima je tak dobrou volbou, pokud chcete živé tapety, ale nechce něco přeplácaného a zbytečně komplikovaného.

Stáhnout Minima Live Wallpaper

Google Play (zdarma)

KLWP Live Wallpaper Maker

Prozatím vás žádná aplikace nezaujala, jelikož si chcete vytvořit něco vlastního a originálního? Pak určitě vyzkoušejte KLWP Live Wallpaper Maker. S ním můžete vytvořit opravdu stylová a elegantní pozadí přesně podle vašich potřeb a vkusu díky speciálnímu editoru. Připraveny jsou pro vás různé šablony, designové prvky a další nástroje pro vytvoření perfektní tapety přesně pro vás.

KLWP

Aplikace prakticky kombinuje pozadí s widgety a můžete si tedy k tapetě přidat třeba pěkné hodiny, počasí, gyroskopický efekt, astronomická data, měřice CPU a RAM a mnohé další. Můžete se však ponořit také mnohem hlouběji do nastavení a upravovat si odsazení, animace, fonty a nespočet dalších drobných nastavení. Jedná se o opravdu šikovnou aplikaci a navíc dostanete drtivou většinu funkcí už ve verzi zdarma, takže ani není nutné hned platit. Rozhodně jí vyzkoušejte.

Stáhnout KLWP Live Wallpaper Maker

Google Play Google Play (zdarma)

Tapet

Pokud maté opačný požadavek a nechcete se o vytváření tapety starat vůbec, je tu relativně nová aplikace Tapet. Ta získává rychle na popularitě díky tomu, že nabízí tak trochu jiný přístup k pozadí než konkurence. Tapet vám totiž automaticky vygeneruje pozadí přímo pro vás. Jakmile otevřete aplikaci, můžete si zvolit z různých vzorů a barev a poté už jen necháte aplikaci kouzlit.

Tapet

Nové tapety získáváte jednoduchými swipnutími, přičemž každý směr dělá něco jiného. Směrem nahoru si necháte vygenerovat novou tapetu, doprava se změní barva a doleva se změní naopak jen vzor, ale zůstane zachována barva. Vytvořená tapeta se zároveň optimalizuje přesně na rozlišení vašeho zařízení, díky čemuž bude vždy nádherně ostrá. Nemusíte tedy procházet desítky aplikací, kde nejsou všechny obrázky úplně ostré či přesně nesedí na vaší obrazovku. Zde máte vždy jistotu perfektního výsledku. Nevýhodou je, že k vyzkoušení máte jen trial verzi, která vás zanedlouho požádá o zaplacení.

Stáhnout Tapet

Google Play (zdarma)

Barvy a Gradienty

Jako bonbónek na závěr si ukážeme snad tu nejprostší aplikaci tohoto druhu. „Jednoduchost je nekonečná dokonalost. Dokonalost je nekonečná jednoduchost“, tak zní slavný citát Leonarda Da Vinci a tento názor sdílí také aplikace Barvy a Gradienty. Ta totiž nabídne jako pozadí jen barvy nebo přechody mezi nimi. Žádné vzory, grafiku či komplikované obrázky a fotografie tu opravdu nehledejte.

Barvy a Gradienty

Z levého menu si stačí vybrat, zda chcete jako tapetu jednu barvu či přechod mezi dvěma či třemi barvami. Na výběr máte již připravené barvy i si můžete vytvořit vlastní pomocí barevného modelu HSV či klasického RGB. Pokud vyberete přechod, zvolte si preferované barvy, poté si pomocí šipek vyberte odkud kam má přechod směřovat a na závěr si jen upravte přesné místo přechodu. Jednoduché, elegantní a zcela zdarma.

Stáhnout Barvy & Gradienty Wallpaper

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Top Apps je ASUS
Asus seriály
Diskuze ke článku
haha
K čemu tyhle kraviny? stahnu si co chci a je to..nez si zaflakat mobil reklamama diky nechci
Hà Mã Tím
Hà Mã Tím
You also can use Gradient Color Wallpaper - Monochrome Solid Color

It is better because you can add unlimit of colors pergradient and you also save your gradient with gradient management list.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze