Sony Ericsson Facebook soutěž: hraje se o tajné, levné Androidy

1

Fanoušci švédsko-japonského Sony Ericssonu po celém světě získají zajímavou příležitost zrecenzovat dva doposud nepředstavené modely střední třídy s Androidem. Hlavní roli hraje Facebook.

Sony Ericsson zařadí Facebook do svých telefonů

Tip: přečtěte si také článek - Sony Ericsson těsně sváže Facebook s Xperiemi řady 2011

Sony Ericsson dnes spouští speciální soutěž, jejímž cílem je najít nejlepší autory pro recenze dvou nových modelů značky. Sony Ericsson tímto oslovuje více než 4,5 milionu fanoušků po celém světě, kteří se mohou zúčastnit tohoto projektu. Pro úspěch stačí jediné – zodpovědět jednoduchou úvodní otázku a následně vysvětlit svou motivaci stát se jedním z vyvolených autorů recenze nového telefonu Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia series 2011
Tip: přečtěte si také recenze a preview - Sony Ericsson Xperia arc, neo, pro, PLAY, mini a pro

Dvanáct šťastných výherců pak získá jeden ze dvou telefonů a jejich úkolem bude nahrát zábavné 45 vteřinové video, ve kterém účastník daný telefon zhodnotí. Čtyři nejlepší videa postoupí do nejužšího výběru na síti Facebook, kde o vítězném videu rozhodnou ostatní fanoušci. Recenze, která se bude fanouškům nejvíce líbit, vyhraje nejvyšší cenu – sadu dalších deseti telefonů pro rodinu i přátele.

Sony Ericsson Facebook soutěž: hraje se o tajné, levné Androidy

Telefony na obrázku doposud nebyly představeny, jedná se tak opravdu o velmi zajímavou a netradičně pojatou soutěž
Podívejte se také na - Nové mini Xperie od Sony Ericssonu naživo: fotografie a HD video

„Tato soutěž je jedním z dalších kroků, jak se přiblížit našim fanouškům. Ať už jsou jakkoli závislí na sociálních sítích, nabízíme jim jedinečnou příležitost seznámit se s našimi produkty ještě blíže, než kdokoliv kdy předtím. Jsem si jist, že tyto dva nové telefony budou ideálním doplňkem dosavadní řady telefonů s mnoha zábavními funkcemi,“ řekl Quentin Cordier, produktový marketing manager společnosti Sony Ericsson.

Jak se do soutěže zapojit?

  • Navštívit globální Facebook profil Sony Ericsson, uhodnout jména telefonů a vysvětlit motivaci stát se jedním z recenzentů maximálně 50 slovy.
  • Na stránce věnované soutěži bude 31. května oznámeno, kdo se zařadil mezi dvanáct vyvolených finalistů, kteří získají telefon pro svou recenzi.
  • Dvanáct finalistů vytvoří a předloží 45 vteřinovou videorecenzi do 6. června.
  • Od 7. června budou všechna videa k dispozici na Facebook profilu a připravena k hlasování.
  • Vítězné video s nejvíce hlasy bude na stránkách soutěže vyhlášeno 13. června.

Zdroje: facebook.com