Nové mini Xperie od Sony Ericssonu naživo: fotografie a HD video

3

Podívejte se s námi na žhavé novinky švédsko-japonského výrobce Sony Ericsson. Řeč je samozřejmě o dvojici Android následovníků oblíbených malých Xperií X10, Sony Ericssonu Xperia mini a mini pro.

Sony Ericsson Xperia mini/pro - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také preview - Novinky Sony Ericsson Xperia mini a Xperia mini pro oficiálně

Sony Ericsson před několika dny oficiálně představil dlouho očekávané nástupce svých oblíbených miniaturních Android telfonů, modely Xperia mini a mini pro. Jedná se o s přehledem nejvýkonnější telefony ve své třídě. Jejich výbava je až na hardwarovou QWERTY klávesnici prakticky shodná. Oproti svým předchůdkyním nabízejí mnohem výkonnější procesor Qualcomm MSM 8255 s GPU Adreno 205, tedy stejné čipy, které se nacházejí ve všech Xperiích, které letos výrobce představil.

Podívejte se také na - Sony Ericsson Xperia mini/pro na oficiálních promo videích

Kromě toho stojí za pozornost ještě nový, 3 palcový HVGA displej s technologií Bravia Mobile Engine, 5 megapixelový fotoaparát s autofocusem, dvojicí LED diod pro přisvětlení či nejnovější verze operačního systému Android s označením 2.3 Gingearbread. Kompletní technické specifikace a informace o telefonech najdete v našem podrobném preview. Dnes vám chceme telefony spíše ukázat tak, jak vypadají ve skutečnosti.

Recenze:

Recenze Sony Ericsson XPERIA X10 Mini: ve jménu moderní revoluce

Recenze Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro: klávesnice je v kurzu

Živé fotografie a videa pocházejí ze serverů se-first.com a engadget.com. Redaktorům z těchto serverů se již dostalo privilegia podrobně vyzkoušet a osahat si pravděpodobně prototypy obou telefonů (prodej je plánován až na 3Q 2011). Jak se nové Xperie zamlouvají vám? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem.

Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia mini pro

Zdroje: engadget.com, se-first.com

Diskuze ke článku
mike
tak tohle si urcite koupim........xperia mini bude moje v bile barve...nadhera ;-))))
jaja
a ja zasejc v cerne:)))
pasa
Vyzera fakt suprovo, uz nan moc tesim, len sa obavam tej ceny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze