Sony Ericsson ST18i: nové fotografie a video chystaného mid-endu

3

Na internetu se objevily nové fotografie a video připravovaného Sony Ericssonu ST18i, který by měl v portfoliu výrobce plnit roli nástupce starší Xperie X8.

Tip: přečtěte si také článek - Další tajné Sony Ericssony: nový Android a dotyková A200

Sony Ericsson pravděpodobně v nejbližší době chystá představení nových telefonů. Vyplívá to alespoň z množství uniklých špionážních fotografií, které v poslední době zaplavují všechny weby, které mají co do činění s mobily. Dnes na internet unikly nové fotografie modelu s kódovým číselným označením ST18i, kterému se také zatím říká jmény jako Asuza či Urushi. Mělo by se jednat o smatrphone střední třídy, který by se měl stát nástupcem populární Xperie X8.

Sony Ericsson ST18i - nové špionážní fotografie

Připravovaný telefon lze také označit za menší verzi Xperie arc. Podobnost je tu opravdu velká. Displej podle všechno nese úhlopříčku 3,2 palce a technologii vylepšující obraz například v galerii fotografií jménem Sony Mobile Bravia Engine. Zajímavostí je ale rozlišení, které by mělo činit velice příjemných 854x480 pixelů, což při tak malé úhlopříčce bude znamenat velice jemný rastr. Škoda, že se bude téměř najisto jednat pouze o technologii TFT.

Sony Ericsson ST18i - nové špionážní fotografie + srovnání zadní strany s konkurenčním iPhonem 4

Čipová sada je stejná, jako u všech letošních Sony Ericssonů, tedy pokud nepočítáme dotykové walkmany určené pro asijský trh. Mluvíme tu samozřejmě o setu Qualcomm MSM 8255 s gigahertzovým procesorem Scorpion a grafikou Adreno 205. Fotoaparát nese rozlišení 8 megapixelů se schopností natočit HD 720p video a OS je potom nejnovější verze Androidu 2.3.3 Gingearbread. Telefon se má začít prodávat v září, oficiální představení proto čekáme každým dnem. Pro zkrácení se můžete podívat na nepříliš kvalitní 360p video níže, na kterém je prototyp Sony Ericssonu ST18i/Asuza/Urushi zachycen.

Video

Zdroje: semcblog.com, xperiablog.net, gsmarena.com

Diskuze ke článku
linux
Když se má prodávat už v září,tak kdy se teda začne u nás prodávat Xperia Pro či Neo ?
Co je platné že uvádějí nové telefony,když se na trhu neobjevují ani ty představené před 6 měsíci ?!
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den,
nástup modelů neo, pro a arc na náš trh se očekává na přelomu června a července. Musím se ale Sony Ericssonu trošku zastat. Zpoždění dodávek tentokrát nezpůsobila špatná firemní politika ale katastrofa v Japonsku...
linux
Na gsm arena jsem četl,že Pro jako jediný přijde na trh až ve 4.čtvrtletí 2011 ....
a to i v cizině!
Pevně doufám,že je to jen nějaká kachna :))
Vím,že je na vině i zemětřesení,ale SE není jediný který byl v Japonsku postižen.
Před zemětřesením jim ale také trvalo dlouho než se objevil představený telefon na trhu!
Ted mají aspon výmluvu! :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze