Sony Ericsson Xperia arc a neo dostávají Android 4

37

Majitelé stylových modelů Xperia arc a Xperia neo od Sony Ericssonu se mohou radovat, výrobce totiž oficiálně vypouští update pro operační systém Android. Oba přístroje si z Gingerbreadu polepšují na verzi 4.0.4 Ice Cream Sandwich, kernel však zůstává původní.

V případě, že k vám na mobil ještě update nedorazil, vyplatí se sledovat fórum Talk Sony Mobile podle toho, jaký z modelů máte. Kromě toho, že přístroje konečně dostávají kýženou aktualizaci na nejnovější verzi systému Android 4.0.4 (kernel zůstává na 2.6.32), tu jde především o velké navýšení výkonu díky plnohodnotné podpoře hardwarové akcelerace.

TIP: Přečtěte si naše recenze na modely Xperia arc a Xperia neo.

Update na 4.0.4 by měl co nevidět dorazit i na další Xperie z roku 2011, tedy modely Xperia arc S, Xperia neo V či Xperia ray, jež mají Ice Cream Sandwich 4.0.3 už od dubna. Jeden ze čtenářů dokonce předvedl screenshot z jeho Xperie neo V, která byla aktualizována na nejnovější verzi. Aktualizace se tedy dost možná již šíří světem.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Michal
dobry den kdy tedy dorazi na st15i?
Michal
mobil byl koupeny volně a navic jako prvni nebyl určeny pro česky trch ale jiny těžko řict jaky. mužu se zeptat proč to v řadu tydnech než spusti aktualizaci? Jsem si myslel že bude uvolněna ted na konci kevětna. Ještě bych se zeptat zdali vite jak bude vypadat prostředi jestli zmizi bubliny ve 4 rozich a bude to stejne jako xperie ray či neo?
ton
stačí stahovat přes wifi nebo je nutné instalovat do počítače program a dělat to přes kabel??
Lukas
By mě zajímalo odkud se dá stáhnout android 4 pro SE Xperia ARC S :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze