Potvrzeno: nové telefony Sony už za tři týdny na CES 2012

3

Předpokládané se stává téměř 100% jistotou. Japonský výrobce mobilních telefonů Sony na lednové Consumer Electronic Show v americkém Las Vegas představí ne jeden, ale podle posledních informací minimálně dva nové přístroje oblíbenné řady Xperia

Pozvánka na tiskovou konferenci Sony k představení nových Xperií

PR agentura Burson-Marstelle, která zastupuje Sony v USA poslala jednomu nejmenovanému zahraničnímu webu e-mail. Jeho obsahem byl krátký text a tisková zpráva spolu s pozvánkou (obrázek výše) na tiskovou konferenci Sony na veletrhu CES 2012. Více než samotná pozvánka vás ale bude zajímat onen krátký text e-mailu samotného. Tiskový mluvčí oné PR agentury totiž nedopatřením odhalil zajímavou skutečnost. Doslova totiž napsal že Sony představí nové modely řady Xperia. Nepůjde tedy pouze o jeden, ale minimálně o dva nové přístroje, na které se můžeme těšit.

Připravovaná vlajková loď Sony Ericssonu pro rok 2012 se očekává na CESu v Las Vegas
Tip: přečtěte si také článek - Sony Ericsson opět láká na Xperii arc HD a Xperii ion (4x aktualizováno)

Samotný veletrh CES 2012 bude probíhat od 10. do 13. ledna 2012. Tisková konference Sony je ale naplánovaná na den předtím, tedy v předvečer slavnostního zahájení samotného veletrhu pondělí 9. ledna 2012 v 17:00 tamního času, tzn. v 8:00 ráno našeho času. Celý veletrh a speciálně Sony (Sony Ericsson), který na něm určitě vzhledem k této zprávě a prozatím uniklým tajným fotografiím a informacím o modelech jako je třeba Arc HD představí množství zajímavých přístrojů, budeme bedlivě sledovat a jako každoročně vám přineseme aktuální zpravodajství. Určitě nás tak nezapomeňte sledovat.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
stepo
no super!! uz se fakt tesim. jsem zvedavi jsetli uy budou nove pristroje pod zastitou sony.nebo jeste sony ericsson.
pudl
no tak přátelé, patnáctihodinový rozdíl neznám. To by muselo být tak z Nového Zélandu či odkud, ale proti hodinovým ručičkám...... Předpokládám, že má být správně 8 hodinový rozdíl, tj. 01.00 hodin ráno u nás (17+8....)
bEGBIE
....opravte si prosim CES 2011 na CES 2012, je to aj na pozvanke!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze