Samsung a Pokémoni? Do Evropy dorazila pouzdra pro sluchátka ve tvaru Pokéballů

Samsung a Pokémoni? Do Evropy dorazila pouzdra pro sluchátka ve tvaru Pokéballů
Fotografie: Samsung
  • Jde o speciální příslušenství pro sluchátka řady Galaxy Buds
  • Prozatím je dostupné z evropských trhů jen ve Španělsku

Samsung do Evropy přinesl poměrně specifické příslušenství, které udělá radost všem fanouškům Pokémonů. Jedná se totiž o speciální pouzdra ve tvaru Pokéballu určena pro bezdrátová sluchátka. Doposud bylo toto příslušenství nabízené jen v Jižní Koreji, avšak nově jej Samsung oficiálně představil též ve Španělsku.

Samsung Pokéball

Jihokorejský výrobce dokonce rozlišuje tři druhy Pokéballů: Ultraball, Greatball a Masterball. Každý je pak navíc dostupný ve třech různých barevných variantách, přičemž výrobce vyzdvihuje, že jsou vyrobené z recyklovaného materiálu, tudíž šetrné k přírodě.

Samsung Pokéball

Zmíněná pouzdra jsou kompatibilní s bezdrátovými sluchátky Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro a Galaxy Buds FE. Je však třeba dodat, že jde vlastně jen o designovou záležitost a Pokébally nenahrazují standardní pouzdra na sluchátka. Do Pokéballů tak vložíte sluchátka i s pouzdrem. Samotný designový Pokéball totiž nemá žádnou baterii ani konektory.

Samsung Pokéball

Zajímavé příslušenství pro vaše sluchátka Samsung je na španělském trhu nabízeno v přepočtu za cca tisíc korun s daní. V tuto chvíli nebyla oznámena dostupnost na dalších trzích, ale lze předpokládat, že se výrobce jen na Španělsko neomezí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze