Podívejte se na podrobný videonávod, jak zprovoznit českou asistentku Hello Emma

Podívejte se na podrobný videonávod, jak zprovoznit českou asistentku Hello Emma
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V našem návodu vás krok za krokem provedeme procesem zprovoznění česky mluvící asistentky Hello Emma
  • Instalace zabere přibližně 20 minut a zvládnou ji i začátečníci

Na začátku týdne jsme vás informovali o chytré hlasové asistentce Hello Emma, která mluví česky a lze ji aktivovat na jakémkoliv iPhonu s iOS 13.

Česká Siri v iPhonu – Návod instalace Hello Emma

Zprovoznění Hello Emma skrze aplikaci Zkratky zabere zhruba 20 minut a i přesto, že autor česky mluvící asistentky David Beck na svých stránkách helloemma.cz nabízí velmi podrobný textový návod, rozhodli jsme se natočit doprovodný videonávod. V něm vás krok po kroku provedeme celým postupem a ukážeme vám, jak asistentku Hello Emma zprovoznit. Pokud máte ve svém okolí další majitele iPhonů, kteří by chtěli hlasovou asistentku Hello Emma vyzkoušet, nezapomeňte video sdílet.

Diskuze ke článku
Marek
Mám s tím jediný problém, a to, že je to extrémní žrout baterie. Aplikaci Zkratky běžně nepoužívám, zkusil jsem pouze kvůli Emmě, ale tak jak to je, je to bohužel nepoužitelný.
Petr
Také jsem vyzkoušel. Mám zásadní problém s tím ze chci třeba pustit písničku přes Apple Music a Emma pořad hlásí ze nenalezeno. Chci vyhledat album a nic. Jedine co sem ji donutil bylo zapnout aplikaci Apple Music.
Vše chce vyhledávat na internetu přes Google - i když ji řeknu ať to hledá v aplikaci - třeba FB profil.

Baterie letí dolu jak splasena.

Je to určitě pěkný počin a autora chválím, že se do toho pustil a prezentoval skvěle možnosti zkratek, ale pro běžné používání je to moc krkolomné a má to plno omezení tak že si vše nakonec raději udělám klasicky než to 5 minut skouset s Emmou.
DELREY
Ioannis je zatraceně sexy. Uf.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze