Plzeňský #mobileDrink se blíží, těšte se na Samsung i Teslu

3

Už osmý #mobileDrink zná město, ve kterém se bude konat. Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, virtuálními realitami a mnohým dalším? Chcete se dozvědět něco zajímavého nejen od zástupců Vodafone a dalších partnerů a ještě mít šanci něco vyhrát?

Sedmý jarní#mobileDrink se konal v Praze a navázal na předchozí společná setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafone. Přijeli jsme za vámi do Českých Budějovic, Liberce, Brna, Olomouce, Pardubic a začínali jsme v Praze. A nyní za vámi opět vyjedeme do krajského města. Opět jste mohli rozhodnout, které to bude a vaše hlasování rozhodlo. Přijedeme za vámi do Plzně.

Reportáž: #mobileDrink 7, Praha

#mobileDrink přijíždí za vámi

A co to je vlastně ten #mobileDrink? Společné setkání fanoušků mobilenet.cz Vodafone, které se koná několikrát ročně a které máte opravdu rádi. A my se vám nedivíme! Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky, vyzkoušet si ty nejnovější virtuální reality a dozvědět se něco zajímavého z přednášek Vodafonu i dalších partnerů. Mezi nimi nebude chybět Samsung a přivezeme vám ukázat také špičkový elektromobil Tesla. A jednou z cen v soutěži bude i zážitková jízda Teslou. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. A chystáme pro vás také jedno exkluzivní překvapení. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v zajímavém prostoru, který odhalíme pozvaným účastníkům, stejně jako datum. Místo původního červencového data nyní hledáme díky novým zajímavým partnerům vhodnější datum na konci prázdnin. Další #mobileDrink se tak bude konat koncem srpna nebo kolem půlky září.

Chystáme opět i soutěže o hodnotné ceny

Sledujte mobilenet.cz, kde v článku brzy odhalíme nové datum konání, včetně předběžného přihlašování. A jako vždy budou mít při ostrém přihlašování ti z vás, kteří se předběžně přihlásí, prioritu, protože budou o startu ostrého přihlašování informováni předem. Už teď se na vás těšíme!

Podívejte se, jak proběhly poslední mobileDrinky v Praze, Českých Budějovicích, Liberci a Brně!