Jaký byl #mobileDrink v Plzni? Soutěže, virtuální reality i Tesla

Předminulý týden jsme opět vyrazili k vám s již tradiční akcí #mobileDrink, setkáním s našimi fanoušky i fanoušky na sociálních sítích Vodafonu. Tentokrát do Plzně a akce stála rozhodně za to! Program byl totiž zatím vůbec nejbohatší. Podívejte se, jak jsme se bavili. Nechybí videoreportáž ani rozsáhlá fotogalerie.

Série #mobileDrink trvá už více než dva roky. Na jaře jsme se vrátili do Prahy, kde jsme začínali s úplně prvním mobileDrinkem, nyní jsme se ale opět vydali do krajů, konkrétně na západ Čech do Plzně, kde jsme dosud s akcí nebyli. Plzeňský #mobileDrink s dosud nejbohatším programem se konal v divadelní restauraci Za Oponou, kam jsme tentokrát pozvali 60 fanoušků.

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, tématem byly hodně zajímavé detaily o LTE. Program pokračoval přednáškami zástupců Huawei a Samsungu a že vás témata zajímala dokazovaly i všetečné dotazy z publika.

mobiledrink 8 - reportáž z Plzně

Telefony, virtuální reality i auta

Všichni si samozřejmě mohli vyzkoušet desítky zajímavých telefonů, včetně skutečně čerstvých kousků jako Apple iPhone 7 Plus, Sony Xperia X Compact nebo Xperia XZ. Nechybělo ani LG G5, Samsung Galaxy S7 edge, Xiaomi Mi5, Huawei P9, HTC 10 a spoustu dalších .

Celý večer okořenila hned trojice virtuálních realit. První, kterou dostanete společně s Vodafonem smart ultra 7, druhou byl již známý Samsung Gear VR a velkým lákadlem pak byla kompletní virtuální realita HTC Vive s mnoha hrami a ukázkami. Není divu, že se po celý večer na virtuální reality stála fronta.

#mobileDrink 8

Vše dosavadní by samo o sobě vytvořilo hutný program, my jsme však pokračovali dále. Po celý večer si mohli účastníci mobileDrinku prohlédnout i tři zajímavá auta díky našemu novému portálu fDrive.cz. Elektromobil BMW i3, Audi A3, ve kterém si bylo možné vyzkoušet Virtual Cockpit i systémy Apple CarPlay a Android Auto a samozřejmě také špičkovou Teslu Model S, se kterou se úplně všichni mohli také projet. A že to byl zážitek dokazují i reakce ve videu.

#mobileDrink 8

Rekordní počet cen v soutěžích

Co by to bylo za mobileDrink, kdyby na něm nebyly soutěže. V Plzni konkrétně vůbec nejvíce soutěží v historii mobileDrinku. Celkově bylo možné vyhrát v různých soutěžích sedm cen, třeba Vodafone smart ultra 7, Huawei P9 Lite, HTC One A9, Samsung Gear Fit 2 nebo poukaz na zážitkovou jízdu Teslou.

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi.

A kam zamíříme příště? Přemýšlíme o Ostravě, ale rozhodnutí bude, jako vždy na vás. Věříme, že se i příští #mobileDrink povede tak, jako ten plzeňský .

Diskuze ke článku
goofyo1
goofyo1
Byl jsem v Praze a kdo nebyl, tak pokud bude možnost, ať už kdekoliv, rozhodně doporučuji. Ať už jde o zařízení, přednášky, redaktory, atmosféru... Je to skvělý zážitek :)
Absolon Novak
Moc pěkná akce, musím pochválit pana Poulíčka , přestože mě zabanoval. Těším se na další setkání.

Váš nejvěrnější fanoušek, věčný nepřítel agresivního postprocessingu a camera senzoru ISOCELL, lagující nadstavby TouchWiz jeho excelence Absolon Novák.
Jury
Určitě jsem pro Ostravu, jako další město pro mobileDrink.
joovi
Akce vypadá zajímavě, ale podle návštěvníků trochu jako kinderparty :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze