Zábava a virtuální realita, to byl #mobileDrink 5 v Liberci (video)

V Liberci jsme pro vás uspořádali už historicky pátý #mobileDrink, setkání s našimi fanoušky a čtenáři a fanoušky Vodafone na sociálních sítích. V průběhu večera nechyběly zajímavé přednášky, možnost vyzkoušet si nejnovější telefony, tablety a wearables nebo třeba virtuální realitu. Samozřejmostí pak bylo i dobré jídlo, pití a zejména vynikající atmosféra. Podívejte, jak jsme se společně s vámi bavili.

mobilenet.cz a Vodafone pokračují v sérii setkání #mobileDrink. Po návštěvě dvou moravských měst Olomouce a Brna jsme se vrátili zpět do Čech, konkrétně do Liberce. O místě konání jste opět rozhodli vy, naši čtenáři a fanoušci. Liberec s přehledem porazil Plzeň a České Budějovice, ze kterých jste také mohli vybírat. Tak možná příště!

#mobileDrink

Stačily pouze minuty a kapacita restaurace Panoptikum v centru Liberce byla naplněna a my jsme museli přihlašování ukončit. Setkání se účastnilo přes 50 lidí a kralovala mu zábava, dobré jídlo a pití no a samozřejmě množství zařízení k vyzkoušení a také rovnou dvě soutěže.

Reportáž: #mobileDrink 5, Liberec

Přednášky, dobré jídlo a spousta mobilů

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, kteří prozradili tajemství toho, jak to chodí v call centrech a jaké zajímavé projekty nyní obhospodařuje Nadace Vodafone. Účastníci mobileDrinku opět nešetřili dotazy, kterých bylo ještě více při přednášce Samsungu, který nám prozradil nejen zajímavosti z historie a aktivit společnosti (víte, že Samsung vyrábí i obrovské lodě?), ale i ne příliš známé vlastnosti nového Galaxy S6 a zaměřil se také na virtuální realitu Gear VR. Vzápětí se strhla diskuze zejména o neustálém ztenčování telefonů a tím pádem menších akumulátorech. Diskuze pokračovala poté dále i v průběhu zkoušení desítek telefonů, které jsme vám na #mobileDrink přivezli ukázat.

V průběhu večera jsme pro účastníky připravili rovnou dvě soutěže. Do první věnoval ceny opět Vodafone a správné odpovědi se účastníci dozvěděli z přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, pod kterými se skrýval tajný telefon. Rozhodující však byla klasicky těžká tipovací otázka. Druhou soutěž měl ve své režii Samsung a nový tablet Samsung Galaxy Tab S 8.4 mohl vyhrát ten nejšikovnější, který v závodní hře na Galaxy S6 s gamepadem a streamováním obrazu na televizi dojel nejdále. Každý účastník #mobileDrinku dostal navíc kromě placky také speciální hrníček jako památku na pátý #mobileDrink .

Nechyběly zajímavé přednášky zástupců Vodafone
mobilenet.cz logo Vodafone logo

Mobily, tablety a virtuální realita!

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu (a možnost pořídit si s námi selfie, což mnoho lidí využilo :)) byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony, tablety a wearables. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako Samsung Galaxy S6 a S6 edge, HTC One M9, LG G4 a G Flex 2, Apple iPhone 6, Lenovo Vibe Z2 Pro, Nokia Lumia 930, BlackBerry Passport a BlackBerry Classic, Sony Xperia Z3 a Z3 Compact a mnoho dalších telefonů, o které jste si psali. Nechyběly ani hodinky Motorola Moto 360, Samsung Gear S a LG G Watch R nebo třeba Microsoft Band a s sebou jsme vzali i zajímavé tablety jako Sony Xperia Z3 Tablet Compact nebo Lenovo Yoga 2 Pro.

#mobileDrink 5

Velkým lákadlem byly i zbrusu nové systémy Android M (na Nexusu 5 a 6), iOS 9 (na iPhonu 6) a Windows 10 (na Nokii Lumia 830 a notebooku HP Spectre 360). Tím nejzajímavějším však byly pro většinu z účastníků brýle pro virtuální realitu Gear VR s hororovým příběhem, ze kterého šel mráz po zádech.

#mobileDrink 5
Virtuální realita Samsung Gear VR, novinky Galaxy S6 edge, HTC One (M9) nebo LG G4. Jen malý výběr z lákadel #mobileDrinku

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi.

Tentokrát jsme si pro účastníky připravili hned dvě soutěže a 4 výhry!

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla. Děkujeme všem, kteří dorazili a dobře se s námi bavili. Už nyní začínáme chystat další #mobileDrink a opět se na vás budeme těšit.

Diskuze ke článku
Liberečák
Super akce, super reportáž.... Není co dodávat. Díky.
Jiří Hnik
Čau, přesně tak naprosto skvělá akce se zábavným a velice dobře promyšleným programem.Také setkání a popovídání s pořádnými odborníky z redakce mobilenet.cz, Vodafonu a Samsungu!K tomu všemu vinikající jídlo a pití :-)

Děkuji všem zůčastněným za bezvadnou atmosféru a přátelské popovídání : -))
XaNn
Pánové na Moravu, na Moravu! (Třeba Zlín) :-( Asi až příští rok, co?
devil
tam zas bylo debilů

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze