Podívejte se, jak proběhl Samsung Galaxy Studio & mobilenet.cz meetup

Podívejte se, jak proběhl Samsung Galaxy Studio & mobilenet.cz meetup
  • V pražském Samsung Galaxy Studiu proběhl meetup fanoušků mobilenet.cz a Samsungu
  • 30 pozvaných účastníků mohlo vyhrát v soutěžích zajímavé ceny a prozkoumat třeba virtuální realitu Gear VR
  • Nechyběla přednáška experta Petra Holého ze Samsungu a možnost pobavit se o zajímavých novinkách s redaktory mobilenet.cz

Samsung Galaxy Studio je unikátní prostor, který putuje po světových metropolích. Na světě jsou pouze 4 takové prostory a po Los Angeles a Tokiu dorazil jeden z nich i do Prahy. Od října do konce prosince si v pražském obchodním centru Chodov něm můžete vyzkoušet zajímavé novinky z dílny Samsungu. Není tak lepší místo, kde se potkat s vámi, našimi fanoušky, a fanoušky Samsungu na našem novém meetupu. Jak proběhl?

Samsung Galaxy Studio & mobilenet.cz meetup

Rychlý meetup byl odměnou pro pravidelné čtenáře mobilenet.cz. Přihlašování jsme spustili v pátek a kapacita se opět hodně rychle naplnila. Na meetupu mohlo třicet z vás vyhrát v soutěžích zajímavé ceny. Pořádně jste se zapotili na kolech, kde jste soutěžili proti sobě a snažili se i o co nejlepší čas. Procvičili jste si nejen nohy, ale také prsty na hře běžící na Galaxy Note8 v režimu Dex. Prohlédnout jste si mohli i další produkty a velký úspěch měla samozřejmě virtuální realita Gear VR. A nechyběla ani zajímavá přednáška, kde jsme se dozvěděli zajímavosti od experta Petra Holého, kterého znáte i z našich mobiledrinků.

Takto proběhl Samsung Galaxy Studio & mobilenet.cz meetup

A můžeme vám slíbit, že podobná setkání, jako to v Galaxy Studiu, neděláme naposledy. Sledujte tedy mobilenet.cz pro více informací, určitě se brzy zase potkáme.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Ehm...
Pesedm
Hmm hmm...
Michal
Díky Mobilenetu za skvělou akci!
Mezulán
To už v redakci neumíte ani česky, že všude cpete ty hnusné anglicismy?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze