První #mobileDrink v Ostravě: svezli jste se Teslou a vyzkoušeli mobilní novinky

Reportáž
1
První #mobileDrink v Ostravě: svezli jste se Teslou a vyzkoušeli mobilní novinky
Fotografie: mobilenet.cz
  • mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech, přičemž 11. díl proběhl v Ostravě
  • Padesát nejrychlejších z vás si mohlo vyzkoušet desítky telefonů a dalších zařízení, nechyběly zajímavé přednášky partnerů a soutěže
  • Díky fDrive.cz, BMW a Asociaci pro elektromobilitu si mohli účastníci vyzkoušet i elektromobily Tesla Model S a BMW i3s

Po jubilejním desátátém ročníku akce #mobileDrink, který se konal v zimě v Praze, jsme se opět rozjeli za vámi do regionů. Tentokrát jsme vůbec poprvé s mobileDrinkem zavítali do Ostravy, osvědčený koncept, na který od vás dostáváme výborné reakce, ale zůstal. Komunitní setkání našich fanoušků mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích se těší velké oblibě a potvrdilo se to i tentokrát. Padesát účastníků se sešlo v krásném prostředí Polo Caffé přímo na Masarykově náměstí v srdci Ostravy.

Přichystáno bylo bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, tabletů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například Samsungy Galaxy S9 a S9+, Huawei P20 a P20 Pro, ZenFony 5, Google Pixel 2, Essential Phone, Honor, LG, nové Sony Xperie XZ2, ty nejnovější iPhony 8 a X samozřejmě také wearables.

Na #mobileDrinku 11 v Ostravě vládla pohodová atmosféra

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz, BMW a Asociaci pro elektromobilitu si účastníci mohli vyzkoušet také elektromobily BMW i3 a Tesla Model S. Partnery posledního #mobileDrinku byly společnosti Vodafone, Samsung, ASUS a Huawei , zařízení však na #mobileDrink zapůjčili všichni významní výrobci a prodejci. Velkému zájmu se těšily také přednášky našich partnerů, ať už o mobilní síti Vodafonu, tak o Samsungu, fotoaparátu Huawei P20 Pro nebo ASUS ZenFone 5.

Na akci se účastníci mohli projet elektromobily Tesla Model S nebo BMW i3s

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž, tentokrát rovnou o sedm cen. Velmi nás také bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky nebo i elektromobility nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci nebo co chystáme v nejbližší době.

V Ostravě mohlo šest z vás vyhrát sedm cen od našich partnerů!

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Ostravě, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní! A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články.