Proběhl #mobileDrink 3: zábava a spousta mobilů v Olomouci

18

V Olomouci proběhl třetí #mobileDrink, setkání s našimi fanoušky a čtenáři a fanoušky Vodafone na sociálních sítích. V průběhu večera nechyběly zajímavé přednášky, možnost vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety a samozřejmostí bylo i dobré jídlo, pití a zejména vynikající atmosféra. Podívejte, jak jsme se společně s vámi bavili.

Už třetí #mobileDrink (první se konal minulý podzim v Praze, v Pardubicích jsme se s vámi setkali na jaře) jsme společně s Vodafonem pořádali v Olomouci. Město, do kterého jsme za vámi přijeli, jste si odhlasovali sami a v dotazníku dostala Olomouc více hlasů, než české Ústí nad Labem. A to velmi přesvědčivě. Za našimi fanoušky a čtenáři jsme se tak poprvé vydali na Moravu.

#mobileDrink

Ostré přihlašování jsme museli velmi brzy ukončit, protože již po několika hodinách byla naplněna kapacita příjemné restaurace U Tygra. Pozvali jsme 50 nejrychlejších a setkání bylo velmi příjemné.

Přednášky, dobré jídlo a spousta mobilů

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, kteří prozradili tajemství toho, jak se o vás starají na sociálních sítích, následované Jiřím Opletalem s velmi zajímavými informacemi o čínském trhu se smartphony a jednotlivých značkách.

V průběhu večera nechyběla samozřejmě soutěž, do které ceny věnoval Vodafone. Otázky se týkaly přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, pod kterými se skrýval tajný telefon. A co bylo ve hře? Soutěžící na prvním místě si odnesl smartphone i tablet od Vodafone. Každý účastník #mobileDrinku dostal navíc SIM kartu od Vodafone s 10GB datovým balíčkem a samozřejmě placku!

První část programu tvořily přednášky zástupců Vodafone a e-shopu xm.cz

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu (a možnost pořídit si s námi selfie, což mnoho lidí využilo :)) byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony, tablety a wearables. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako Samsung Galaxy S5 a hodinky a náramky Samsung Gear, Apple iPhone 6 Plus, Sony Xperia Z3, Z3 Compact, Nokie Lumia 1520, 930 nebo 830, LG G3, HTC One (M8), Huawei Ascend Mate 7, nová BlackBerry, Xiaomi, Zopo nebo Lenovo telefony a mnoho dalších zajímavých přístrojů, o které jste si psali. Nechyběly ani stále exotické Google Glass nebo chytré hodinky Motorola Moto 360 a LG G Watch. A jednu z prvních hromadných selfie fotek pořídilo i zbrusu nové HTC Desire Eye.

Největším lákadlem byla možnost vyzkoušet si zajímavé mobily i tablety

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi

Výherci soutěže si odnesli hodnotné ceny
#mobileDrink 3

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla. Děkujeme všem, kteří dorazili a dobře se s námi bavili. Už nyní začínáme chystat další #mobileDrink a opět se na vás budeme těšit.

A na závěr pár selfies :)
Diskuze ke článku
Lukash
Koukám, že mobileDrink ovládla kindermafie :D
tom
Přesně toho jsem se obával a proto jsem tam nešel.
Oldřich Mládek
Oldřich Mládek
Věkově to tam bylo hodně vyrovnané, jen ti mladí měli víc štěstí v soutěžích :-) A já jim to přeji, těžko by si to sami kupovali a před Vánoci rodiče alespoň ušetří :-).
Byla to super akce, jsem moc rád, že jsem se jí zúčastnil. Přeji mnoho spokojených čtenářů k práci, kterou děláte. Jen tak dál.
Motorka
Lidi neblaznete, snad nechcete kadrovat fanousky mobilu? U tech mladsich je super, ze se nenechaji zblbnout jen reklamou a zajimaji se o neco i sami

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze