#mobileDrink 4 v Brně: zelené pivo a Samsung Galaxy S6 živě

V Brně proběhl už čtvrtý #mobileDrink, setkání s našimi fanoušky a čtenáři a fanoušky Vodafone na sociálních sítích. V průběhu večera nechyběly zajímavé přednášky, možnost vyzkoušet si nejnovější telefony, tablety a wearables a samozřejmostí bylo i dobré jídlo, pití a zejména vynikající atmosféra. Podívejte, jak jsme se společně s vámi bavili.

mobilenet.cz pokračuje v sérii setkání #mobileDrink. Startovali jsme v Praze, v Pardubicích jsme byli vloni na jaře a na Moravu, konkrétně do Olomouce, jsme zavítali na podzim. Čtvrtý díl se konal minulý týden v moravské metropoli, protože Brno ve vašem hlasování porazilo severočeský Liberec, kam se ale možná podíváme někdy příště.

#mobileDrink

Ostré přihlašování jsme museli velmi brzy ukončit, protože již po několika hodinách byla naplněna kapacita příjemné restaurace U Kormidla. Pozvali jsme 50 nejrychlejších a setkání bylo velmi příjemné. A protože jsme se trefili do zeleného čtvrtka, který je v Brně velkou pivní události, ochutnali téměř všichni zelené pivo, které se samozřejmě čepovali i v restauraci, ve které se konal #mobileDrink 4.

Reportáž: #mobileDrink 4, Brno

Přednášky, dobré jídlo a spousta mobilů

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, kteří prozradili tajemství toho, jak to chodí v call centrech nebo v interní komunikaci. A že témata účastníky zaujala, dokázala více než půl hodina zajímavých dotazů na zástupce Vodafone.

V průběhu večera nechyběla samozřejmě soutěž, do které ceny věnoval Vodafone. Správné odpovědi se účastníci dozvěděli z přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, pod kterými se skrýval tajný telefon. Rozhodující však byla klasicky těžká tipovací otázka. A co bylo ve hře? Soutěžící na prvním místě si odnesl špičkový smartphone Sony Xperia Z3, další dva soutěžící vyhráli tablet od Vodafone s LTE. Všichni výherci se pak mohli těšit také ze SIM karty s 10 GB daty. Každý účastník #mobileDrinku dostal navíc kromě placky také speciální hrníček jako památku na čtvrtý #mobileDrink 4.

Nechyběly zajímavé přednášky zástupců Vodafone
mobilenet.cz logo Vodafone logo

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu (a možnost pořídit si s námi selfie, což mnoho lidí využilo :)) byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony, tablety a wearables. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako Samsung Galaxy S6 a S6 edge, HTC One M9, LG G Flex 2, Apple iPhone 6, Lenovo Vibe Z2 Pro, Nokia Lumia 830 s novými Windows 10, BlackBerry Passport a BlackBerry Classic, Sony Xperia Z3 a Z3 Compact a mnoho dalších telefonů, o které jste si psali. Nechyběly ani hodinky Motorola Moto 360, Samsung Gear S a LG G Watch R a s sebou jsme vzali i zajímavé tablety jako Sony Xperia Z3 Tablet Compact nebo Lenovo Yoga 2 s Windows.

Největším lákadlem byla možnost vyzkoušet si zajímavé mobily i tablety
Samsung Galaxy S6 edge, HTC One (M9), LG Flex 2 nebo BlackBerry Classic. Jen malý výběr z lákadel #mobileDrinku

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi.

Výherci z #mobileDrink 4. První cenou bylo Sony Xperia Z3!

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla. Děkujeme všem, kteří dorazili a dobře se s námi bavili. Už nyní začínáme chystat další #mobileDrink a opět se na vás budeme těšit.

A na závěr pár fotek s vámi! :)
Diskuze ke článku
Leoš
Díky za pozvání a za skvělou akci. Jestli je to vydařené takto vždy, nemá si nikdo nač stěžovat. Rád jsem Vás poznal osobně.
jack2310
Jako ústečák i jako účastník prvního mobiledrinku jsem hlasoval pro Brno. Snad si to zúčastnění dostatečně užili.
Martin Mach
Martin Mach
Výborná akce! Určitě se budu chtít účastnit i příštího mobiledrinku, pokud zavítá do Brna :-) Věřím ale, že když byla akce tak vydařená, není důvod ji zde znovu nezopakovat 8-)
David
Rád bych se taky zucastnil. Jen dotaz. Bude do budoucna treba i mensi mestecka ? Treba Usti nad labem, Most atd... ? Severni Cechy ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze