Pražský #mobileDrink byl dosud největší. Podívejte se, jak proběhl

Sedmý #mobileDrink, který jsme opět pořádali ve spolupráci s Vodafonem, je za námi. Konal se v Praze a byl dosud největší. Kromě dobrého jídla a pití si mohli účastníci pohrát s nejnovějšími telefony, tablety i wearables a poslechnout si zajímavé přednášky o novinkách Vodafonu, HTC a Huawei. Partnerem akce byl také e-shop Xiaomimobile.cz. Podívejte se, jak jsme se bavili.

mobileDrink 7

Série #mobileDrink se po téměř dvou letech vrátila zpět do Prahy. Předchozích šest dílů jsme za vámi jezdili do českých i moravských krajských i jiných velkých měst, nyní však nastal čas k pořádání dosud největšího setkání s našimi fanoušky a také fanoušky Vodafonu na sociálních sítích.

Stylové prostředí, dobré jídlo a zajímavé přednášky

Pražský #mobileDrink se konal v hodně stylovém prostředí – v prostorech klubu Royal, kde se v pohodlném sále usadilo celkem 100 lidí.

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone. Jako první vystoupila Markéta Moreno, která účastníkům poskytla velmi zajímavý pohled do zákulisí příprav reklamních kampaní nejen Vodafonu. Následovala Adriana Dergam, která si připravila zajímavé novinky o Nadaci Vodafone a její pomoci znevýhodněným.

Reportáž: #mobileDrink 7, Praha

Poté pokračovaly přednášky zástupců Huawei a HTC, kteří prozradili novinky kolem nejnovějších vlajkových lodí výrobců. Jako vždy bylo věnováno dost prostoru pro diskuzi a účastníci se rozhodně nedrželi zpátky. Aktivně se ptali na celou řadu zapeklitých věcí. Diskuze se točila kolem čtečky otisků prstů v zadní části telefonů Huawei nebo designu nejnovějších HTC. A také o virtuální realitě. Diskuze pokračovala poté dále i v průběhu zkoušení desítek telefonů, které jsme vám na #mobileDrink přivezli ukázat.

V průběhu večera jsme pro účastníky připravili opět soutěž. Správné odpovědi se účastníci dozvěděli z přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, na základě kterých bylo možno uhádnout tajné zařízení – tentokrát HTC Vive. Rozhodující však byla klasicky těžká tipovací otázka. A ceny? Tou hlavní byl špičkový Huawei P8, výherci na dalších místech si odnesli HTC Desire 626 a Xiaomi Redmi 2. Každý účastník #mobileDrinku dostal navíc na památku kromě placky také speciální hrníček jako památku a ti, kteří používají Vodafone jakožto operátora, si mohli přímo na místě nechat zdarma navýšit svůj datový limit. A to se určitě hodí.

Mobily, tablety a virtuální realita!

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony, tablety a wearables. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako nejnovější HTC One (M9, M9+ a další), telefony Huawei (P8, Mate S nebo Mate 8), LG G4, Apple iPhone 6s a 6s Plus, Sony Xperia Z5, Z5 Compact nebo Z5 Premium, samozřejmě také Samsungy, ať už telefony (Galaxy S6, S6 edge, S6 edge + nebo Note 4), náramky nebo hodinky Gear, a také virtuální realita Gear VR. Těšit se můžete i na telefony s Windows 10 Mobile, nová BlackBerry (nejen Priv, ale i Passport a další), Xiaomi, nebo Lenovo telefony a mnoho dalších zajímavých přístrojů, o které jste si psali.

A nechyběly ani chytré hodinky Motorola Moto 360, Huawei Watch, Apple Watch a LG Watch Urbane nebo náramek Microsoft Band 2. Přímo na místě si mohli účastníci vyzkoušet také režim Continuum na nových Windows 10 Mobile. Speciální stánky měli v předsálí také partneři sedmého mobileDrinku – Huawei, HTC a xm.cz. Zde si pak mohli zájemci vyzkoušet nejzajímavější výrobky z portfolia těchto výrobců a prodejců.

mobileDrink 7
Výherci si odnesli telefony od Huawei, HTC i Xiaomi

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi.

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla. Děkujeme všem, kteří dorazili a dobře se s námi bavili.