#mobileDrink 2: zábava a spousta mobilů v Pardubicích

7

V Pardubicích proběhl druhý #mobileDrink, setkání s našimi fanoušky a čtenáři a fanoušky Vodafone na sociálních sítích. V průběhu večera nechyběly zajímavé přednášky partnerů, možnost vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety a samozřejmostí bylo i dobré jídlo, pití a zejména vynikající atmosféra. Podívejte, jak jsme se společně s vámi bavili.

Historicky druhý #mobileDrink (první se konal na podzim v Praze) jsme společně s Vodafonem pořádali v Pardubicích. Město, do kterého jsme za vámi přijeli, jste si odhlasovali sami a v dotazníku porazily vítězné Pardubice například i Plzeň.

#mobileDrink

Ostré přihlašování jsme museli velmi brzy ukončit, protože již po několika hodinách byla naplněna kapacita příjemné restaurace St. Patrick's. Nakonec vás dorazilo zhruba 50 a setkání bylo velmi příjemné.

Přednášky, dobré jídlo a spousta mobilů

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, kteří prozradili tajemství fungování call center nebo vše kolem LTE sítí a Turbo Internetu obecně, následované Jiřím Opletalem s velmi zajímavými informacemi o čínském trhu se smartphony a jednotlivých značkách.

V průběhu večera nechyběla samozřejmě soutěž, do které ceny věnoval Vodafone. Otázky se týkaly přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, pod kterými se skrýval tajný telefon. A co bylo ve hře? Soutěžící na prvním místě si odnesl například špičkový smartphone Samsung Galaxy S5.

První část programu tvořily přednášky zástupců Vodafone a e-shopu xm.cz

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu (a možnost pořídit si s námi selfie, což mnoho lidí využilo :)) byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony a tablety. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako nVidia Shield nebo chytré hodinky a náramky řady Samsung Gear.

Největším lákadlem byla možnost vyzkoušet si zajímavé mobily i tablety

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Se správným tagem ve vašem Tweetu jste rovněž mohli získat možnost otestovat LTE Vodafonu včetně zapůjčení telefonu nebo modemu.

Výherci soutěže si odnesli hodnotné ceny, třeba Samsung Galaxy S5

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla, a už nyní začínáme chystat podzimní třetí díl, který se bude konat v některém z moravských měst. Ve kterém? To je na vás. Děkujeme všem, kteří dorazili!

Diskuze ke článku
Kubajs
Podle fotek to vypada na hezke setkani uhrovitych pubertaku :D
ondatra
dobrý panoptikum - aspoň máme představu, pro koho místní vysoce kvalifikovaní autoři píšou :)
Honza
Tak otazka je kdo je tady vetsi pubertak.. 15-ti letej kluk co ma zajem o mobily nebo buhvi jak starej capek s neustale stejne trapnejma komentama...
Jiří
Zdravím, moc rád bych se také podíval na mobiledrink.Můžete mi prosím říct kdy bude také někde na severu?Nejlépe v Liberci?

Děkuji Jiří

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze