Nothing Phone (1) má být skutečným nudistou ve světě smartphonů

2
Nothing Phone (1) má být skutečným nudistou ve světě smartphonů
Fotografie: Nothing
  • Společnost Nothing opět láká na svůj první telefon
  • Tentokrát se zaměřuje na design

Společnost Nothing nás doposud zásobovala především dobře vymyšleným marketingem na sociálních sítích, vyzkoušet jsme si však mohli i zcela první produkt s označením Nothing Ear (1). Je však jasné, že ambice společnosti Carla Peie (spoluzakladatele OnePlus) u sluchátek rozhodně nekončí, a Nothing se tak pro jednou opět připomíná se svým prvním smartphonem.


Kromě příspěvku na Instagramu společnost připravila také textové pojednání o designu smartphonů dostupné na wallpaper.com. Zde se můžeme dočíst, jak klíčovou roli bude hrát u Nothing Phonu (1) vzhled, kterým se má telefon naprosto lišit od veškeré konkurence. Cílem při navrhování designu přitom bylo dát patřičný prostor komponentám obvykle se ukrývajícím za neprůhlednými zády. Průměrný smartphone obsahuje přes 400 součástek, cílem Nothing však není dát každou z nich na odiv, ale vyzdvihnout pouze ty, které si to „zaslouží“.

Velmi pravděpodobně tak u Nothing Phonu (1) uvidíme cívku pro bezdrátové nabíjení, ale možná i odhalené senzory fotoaparátů.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Průměrný smartphone obsahuje přes 400 součástek, cílem Nothing však není dát každou z nich na odiv, ale vyzdvihnout pouze ty, které si to „zaslouží“.

Aha. Takže vlastně něco, co tu bylo už pár let zpět. Dělá si pěkný PR a nakonec to bude nezáživná tuctovka.
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Po průhledném HTC bych už asi další průhledný foun nechtěl :D je to divný..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze