#mobileDrink 18 v Brně: nejnovější smartphony, VR, elektromobily a skvělé jídlo

#mobileDrink 18 v Brně: nejnovější smartphony, VR, elektromobily a skvělé jídlo
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu
  • Probíhá v různých českých městech, tentokrát jsme potěšili fanoušky v Brně
  • Partnery byly kromě Vodafonu i společnosti ASUS, Samsung a HTC se svou virtuální realitou VIVE
  • Hrálo se díky nim o velké množství cen včetně Redmi Note 12 5G a elektronického zámku Pealock 2
  • Kromě mobilů, tabletů a wearables jste se mohli projet elektromobily

V pořadí náš již 18. #mobileDrink se tentokrát konal v Brně, kde jste si mohli prohlédnout nejnovější smartphony, projet se v prémiových elektromobilech a zároveň měli možnost vyhrát hodnotné ceny. Skvělou atmosféru jste ovšem vytvořili právě vy, děkujeme!

#mobileDrink 18 v Brně: nejnovější smartphony, VR, elektromobily a skvělé jídlo

Jsme rádi, že jsme se i tentokrát sešli v hojném počtu. Za organizací stojí pevné spojení hlavních partnerů, tedy webu mobilenet.cz a operátora Vodafone. Tentokrát jsme se sešli v prostorech OREA Congress Hotel Brno. Poděkovat chceme také našim dalším partnerům, jmenovitě ASUSu, Samsungu a HTC, díky kterým jste mohli vidět tu nejzajímavější elektroniku současnosti. Poděkovat musíme rovněž i Xiaomi, díky kterému jste mohli vyhrát hned dvě hodnotné ceny – Redmi Note 12 5G a Xiaomi Smart Band 7.

Na místě byly nejnovější smartphony a wearables

Přichystáno bylo opět bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například Pixel Watch, Huawei Watch Ultimate a Huawei Mate Xs 2, velký zájem jste projevili o skládací Motorolu Razr (2022) a Motorolu Edge 40 Pro, stejně jako o Xperii Pro-I nebo třeba Xiaomi 13 Pro. Přímo na místě jste se mohli seznámit s celým portfoliem produktů Samsung a ASUS, dočkali se i příznivci virtuální reality díky HTC VIVE. Na místě jste se mohli seznámit s HTC VIVE Flow a HTC VIVE Focus 3.

Na místě jste se mohli projet špičkovými elektromobily díky redakci fDrive.cz

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz jste se mohli projet elektromobily Mercedes-Benz EQS SUV, Volkswagen ID. Buzz, Hyundai Ioniq 6, Ford Mustang Mach-E a Škoda Enyaq 80x iV. Dočkali jste se i zajímavých přednášek Vodafonu, ASUSu a Samsungu, díky kterým jsme mohli nahlédnout do historie, ale také se dozvědět o nejnovějších technologických vychytávkách.

Na #mobileDrinku jste mohli soutěžit i o hodnotné ceny našich partnerů

Jsme také rádi, že jsme tentokrát rozdali i nemalé množství hodnotných cen, šance na výhru byla tentokrát opravdu velká. Vyhrát jste mohli elektronický zámek Pealock 2, který věnoval Vodafone, stejně tak dvojici náramků Honor Band 7 a již zmíněné hodnotné ceny od Xiaomi.

Zajímavými přednášky vás provedli zástupci Vodafonu, Samsungu a ASUSu, velký zájem byl i o virtuální realitu HTC VIVE

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl #mobileDrink v Brně, budeme se těšit na dalších našich setkáních. Už nyní můžeme prozradit, že se opět uvidíme již na podzim tohoto roku. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní!

A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze