Nových iPhonů 14 se dočkáme již 7. září, potvrdil Apple

aktualizováno
Nových iPhonů 14 se dočkáme již 7. září, potvrdil Apple
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Očekává se představení hned čtyř nových iPhonů
  • Zahájení prodeje by mělo proběhnout 16. září

Aktualizováno 25. 8. 2022

Apple potvrdil formou pozvánky zveřejněné na The Verge dřívější spekulace o letošním představení nové generace iPhonů, případně i dalších novinek. Akce jednoduše označená jako Apple Event se bude konat v kampusu Apple Park v kalifornském Cupertinu 7. září v 19:00 SELČ. Celý průběh představení bude tradičně streamován online, na mobilenet.cz se pak můžete těšit na kompletní pokrytí veškerých novinek.

Původní informace z 18. 8. 2022

Pomalu končí letní prázdniny a září v mobilním světě zpravidla patří Applu. Nejinak tomu bude letos. Oficiálně ještě nic potvrzeno není, avšak bloomberg.com přinesl informaci, že letos Apple nové iPhony 14 představí již 7. září, což je mimochodem za necelé tři týdny.

Možný termín představení má dokazovat i to, že některým zaměstnancům prodejen bylo údajně řečeno, aby se připravili na uvedení nového produktu 16. září. Mimochodem to by tedy měl být termín zahájení prodeje, doufejme, že i v případě českého trhu.

Letos se očekává představení v součtu čtyř nových iPhonů: 14, 14 Max, 14 Pro a 14 Pro Max. Ve výbavě variant Pro se mají objevit kvalitnější AMOLED panely či funkce Always-On. Dojde například i na více operační paměti a inovovaný procesor. Celkově se očekává, že rozdíly mezi klasickými a Pro variantami budou tentokrát větší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze