Jak hrát Pokémon GO: tipy jak používat moduly a vejce

7

Pokud začínáte hrát nebo se chcete stát tím nejlepším trenérem, tak jistě nepohrdnete dobrou radou. V tomto článku si představíme několik základních předmětů, bez kterých se nadále neobejdete. Zjistíte, jak funguje Incense nebo Lure module a naučíme vás hrát, aniž byste se pohnuli z místa. Nakonec vysvětlíme, jak funguje líhnutí vajec.

Pokémon GO – tipy jak používat moduly a vejce

Včera jsme si ukázali, jak se stopují a chytají pokémoni nebo jak získat snadno Pikachu. Dnes na to navážeme a vysvětlíme si, jak se dá pracovat s několika základními předměty a moduly. Navíc si řekneme, že se dá hrát, aniž byste se museli pohnout z místa. Na závěr si ukážeme, jak fungují vajíčka.

Základem hraní Pokémon GO je pohybování se po skutečném světě a lovení pokémonů skrz telefon. Pokud se však nacházíte v situaci, že nemůžete vyrazit do terénu, tak nezoufejte. I tak můžete Pokémon Go hrát a chytit nějaké pokémony. Budete pro to potřebovat dvě věci – Lure modul nebo Incense. Tyto předměty lze zakoupit za herní měnu, nebo získáte při dosažení určité úrovně.

Incense

Incense po zapnutí láká pokémony k vaší lokaci a funguje po dobu 30 minut. Můžete tak sedět na jednom místě a jen čekat, až vám telefon zavibruje, že se objevil pokémon. V tomto případě ho vidíte jen vy a z použití Incense tak nemohou těžit přátelé.

Pokémon GO

Lure module

Jiným způsobem funguje Lure module, ačkoliv i ten láká pokémony. Je potřeba ho však nainstalovat na PokéStop. Výhodou je, že přilákané pokémony uvidí všichni hráči v okolí. Nemusíte se však bát, že by vám pokémona někdo sebral. Chytit si ho můžete všichni. Modul rovněž vydrží půl hodiny, a pokud ho aktivujete někde v parku, kde se i tak objevuje spousta pokémonů, svůj zisk ještě navyšujete.

Pokémon GO

Vejce

Dalším způsobem, jak získávat pokémony je líhnutí vajec. Ta získáte v některém z PokéStopů a pro vylíhnutí je musíte vložit do inkubátoru. V základu tak lze zpracovávat jedno vejce najednou, ale pokud si koupíte nebo najdete další inkubátory, tak tento počet zvýšíte. Líhnutí je proces zdlouhavý, protože vyžaduje urazit 2, 5 nebo 10 kilometrů. A to rychlostí ne vyšší než 32 km/h. Jízda v MHD nebo v autě se tak nepočítá, ale ukazuje se, že pomalá jízda na kole může být skvělým pomocníkem. V následující infografice vidíte, které pokémony můžete získat ze kterých vajec. Zdá se však, že je to minimální hranice, takže ti nejzákladnější se mohou objevit i u vajec vyšší hodnoty.

Pokémon GO

Lidé také přišli na řadu způsobů, jak si líhnutí ulehčit tím, že simulujte chůzi. To vyžaduje připevnění telefonu na pohybující se předmět. Někdo doporučoval gramofon, jiný zase stropní větrák. Ani jedna z možností nezní bezpečně a rozhodnutí je tak na vás.

Abyste byli ještě efektivnější, tak toto vše můžete naplánovat a s použitím dalších předmětů znásobit počet zkušenostních bodů, které získáte. Ale to si ukážeme zase příště.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
blue.sun
No vida... a máme tu návody, jak lovit a nedělat nic... :-D A pak že to vytáhne lidi ven, ha ha.
krytak
Není to spíš 20 mil za hodinu, čili nějakých 32km/h ?
Baru
Já si to třeba ulehčuji při vyjížďkách na koni :D Na jedné vyjížďce se dá najet i 25 km :)
Honza Kavka
Honza Kavka
Pokemon go nejlepší video https://youtu.be/N3404v-t-E0

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze