Google I/O se odehraje 11. a 12. května, účast bude omezená

Google I/O se odehraje 11. a 12. května, účast bude omezená
Fotografie: Google
  • Fyzický přístup bude omezen, ten virtuální skoro vůbec
  • Ukázat by se mohl Android 13
  • Z hardwaru přichází v úvahu Pixel 6a a chytré hodinky

I když je akce Google I/O primárně určena vývojářům, Google často v minulosti využíval pozornosti k představení mnoha zajímavých uživatelských novinek nebo předvedení hardwaru. Po zrušených nebo do virtuálního prostoru přesunutých ročnících se letos celá akce vrátí do amfiteátru Shoreline v Mountain View, který je nedaleko sídla firmy. Ani letos však nebude vše při starém – fyzický přístup na místo budou mít hlavně zaměstnanci firmy a také vybraní partneři.


Na druhou stranu je Google poměrně benevolentní v tom, kdo se může přihlásit na jednotlivé on-line akce nebo sledovat nejrůznější přenosy. Stačí se zaregistrovat na na této stránce, přesnější program akce bude zveřejněn později.

A na co se může těšit obyčejný uživatel? Tradicí je na jaře ukazovat novou verzi Androidu. Letošní „třináctka“ už má venku vývojářskou verzi, a tak není důvod, aby se o ní Google nerozpovídal více. A co se hardwaru týče, květnový termín konference by seděl se spekulacemi o Pixelu 6a a také chytrých hodinkách Pixel Watch. Nad oběma kousky však vzhledem k vývoji pandemické situace v Číně visí velký otazník.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze