Apple jde do boje proti tlustým zařízením. Zeštíhlí MacBook, iPhone i Apple Watch

2
Apple jde do boje proti tlustým zařízením. Zeštíhlí MacBook, iPhone i Apple Watch
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • S informací přišel Mark Gurman z agentury Bloomberg
  • Současné iPhony 15 mají u „základní“ dvojice modelů tloušťku 7,8 mm
  • Otázkou zůstává, jak se ztenčení podepíše na výdrži baterie, odolnosti či zahřívání

iPady Pro se mohou pochlubit tloušťkou pouhých 5,1 mm u 13" provedení a stále 5,3 mm u 11" verze, jež jsme otestovali. V tomto duchu přitom podle známého specialisty na Apple, Marka Gurmana z agentury Bloomberg, hodlá cupertinská společnost pokračovat i nadále a zaměří se na veškeré produkty.


Nové iPady Pro jsou tak pouze předzvěstí velkolepé „zeštíhlovací kúry“. Podle Gurmana se totiž dočkáme tenčích MacBooků Pro, iPhonů i Apple Watch, jak se můžeme dozvědět rovněž ze zdrojů theinformation.com. Zejména u nejlépe vybavených Apple Watch Ultra by přitom jistě mnozí zákazníci ztenčení ocenili, ovšem bez vlivu na výdrž na nabití.

Mark Gurman dále uvádí, že bychom se mohli stát svědky představení zeštíhleného smartphonu s logem nakousnutého jablka někdy v příštím roce spolu s příchodem řady iPhone 17. Především u iPhonů však vyvstává otázka, o jak velké zeštíhlení se bude jednat a zda se negativně nepodepíše například na odolnosti, výdrži na nabití či zahřívání zařízení. Novodobé iPhony 15 mají u dražších modelů Pro tloušťku 8,3 mm a u „základních“ iPhonů 15 pak 7,8 mm. Do komentářů nám můžete napsat, zda byste ztenčení budoucích iPhonů ocenili, nebo jste spokojeni.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
To budou krámy s malou vydrží a odolností 😂 jim nestačí to že tablet se dá lehce ohnout 😂 musí to být všude. Era tenkosti je za námi milý Apple 😂 a stejně 4.9mm nepřekonáš.
Porydge Covername
Že se nestydí! Jak se pak budou cítit uživatelé jejich záření? Jak se ti tlustí chudáci ztotožní s tak štíhlým zařízením? Jako ve filmech, když se chudáci z menšin nemůžou ztotožnit s normálním bílým hrdinou, protože je bílý nebo normální. Takže by tohle měl někdo Cockovi říct. Co myslíte? Mám jim tenhle nápad prodat?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze