Aplikace 2017 IIHF vás provede letošním Mistrovstvím světa v hokeji

Apple aplikace týdne
3
Aplikace 2017 IIHF vás provede letošním Mistrovstvím světa v hokeji
  • Hokejový šampionát již běží a pro fanoušky je připravena oficiální aplikace
  • V aplikaci IIHF naleznete statistiky a informace o zápasech, týmech i hráčích
  • Aplikace vás dokáže upozorňovat na důležité momenty zápasu a výsledky

Hokejový šampionát je již v plném proudu a kdo může, ten kouká na hokej. A právě pro fanoušky hokeje je určena oficiální aplikace Mezinárodní federace ledního hokeje (zkráceně IIHF), která přináší všechny důležité informace o turnaji, zápasech, týmech i o jednotlivých hráčích.

2017 IIHF – Apple aplikace týdne

Aplikace je komplexním průvodcem světovými hokejovými akcemi a nyní je logicky jejím ústředním bodem probíhající Mistrovství světa. Hlavní obrazovkou aplikace pro vás bude pravděpodobně ta s názvem „Zápasy“. Zde totiž najdete soupis všech zápasů šampionátu. V horní části obrazovky lze přepínat mezi jednotlivými fázemi turnaje, od základní skupiny až po finále.

IIHF – aplikace týdne 1

Když klepnete na konkrétní zápas, uvidíte nejprve základní informace a následně se budete moci snadno dostat k sestávám týmů, statistikám či historickým tabulkám a rovněž k časové ose, kde jsou zaznamenány všechny akce zápasu. Co je ale možná nejdůležitější, v přehledu zápasu si pomocí ikonky zvonečku můžete snadno nastavit upozornění na důležité momenty. Telefon vám tak sám oznámí, že padl gól, nebo skončil zápas. K dispozici jsou i upozornění na začátky třetin či vyloučení hráčů.

Důležitou položkou v menu je také ta s názvem „Týmy“. Zde si můžete zobrazit informace o jakémkoli týmu, pročíst si jeho statistiky i soupisku a rovněž nastavit upozornění na všechny jeho zápasy.

IIHF – aplikace týdne 1

V aplikaci pak rovněž najdete přehledné tabulky skupin i pavouka vyřazovací části. Nechybí pak ani samostatná sekce se statistikami šampionátu, kde naleznete všechna důležitá čísla.

Oficiální aplikace Mezinárodní federace ledního hokeje je zdarma dostupná pro iPhone i iPad a stáhnout si ji mohou i uživatelé zařízení s Androidem.

Stáhnout 2017 IIHF powered by ŠKODA

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
haha
Blik cvak jede vlak spamatuj te se už tohle zde mělo být už dávno a né až teďka...
robo
Ta aplikace je již několik dní před majstrostvami dostupna.Prosím mate par chyb.IHF aplikace vysla ve stejnej dobe pro Anriod, iOS a W10M.Tak pozor, Opravte chybu, protože ta aplikace je pro uživatele systému windows. dekuji
Michael
Super nápad představovat aplikaci až v polovině MS.
Jinak používám každý rok a je super :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze