Snadná úprava fotografií v aplikaci InstaSize

Apple aplikace týdne
Snadná úprava fotografií v aplikaci InstaSize
  • InstaSize je jednou z nejlepších aplikací na úpravu fotografií přímo v iPhonu
  • Kromě filtrů nabízí aplikace i rozšířené možnosti úprav
  • Základní aplikace je zdarma, avšak za další filtry a funkce zaplatíme 100 Kč měsíčně

InstaSize je jednoduchou aplikací na úpravu fotografií, která na první pohled zaujme přehledným uživatelským rozhraním a celkovou jednoduchostí daných úprav. Hlavní slovo zde mají samozřejmě filtry, avšak i ostatní funkce stojí za pozornost.

InstaSize – Apple aplikace týdne

Filtry, kterých je zde opravdu požehnaně, jsou skvělé. Téměř každý z nich je specifický a má své kouzlo. Zároveň se ne každý filtr hodí ke každé fotografii, a proto je jeho výběr určitě důležitý. Kromě toho aplikace nabízí ostatní rozšířené možnosti úprav, ke kterým patří změna teploty barev, kontrastu, jasu či saturace nebo zvýraznění stínů.

Instasize

Pokud navíc fotíte osobu, nabízí aplikace jednoduché možnosti ke zdokonalení portrétu, ke kterým patří například retuš, vybělení zubů či vyhlazení. Fotku si samozřejmě můžete oříznout, vybrat poměr stran a popřípadě dát na pozadí nějakou tapetu.

InstaSize ukázka

InstaSize sice není druhým Photoshopem, ale pro základní a jednoduchou úpravu je téměř dokonalou aplikací. Stáhnout si ji můžete v App Storu zdarma, avšak pokud budete chtít zpřístupnit všechny filtry a ostatní funkce, budete si muset připlatit 100 Kč měsíčně. Není to zrovna málo, avšak pokud často sdílíte své zážitky pomocí Instagramu, určitě tuto aplikaci oceníte.

Stáhnout InstaSize

App Store

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze