V centru fotbalového dění s aplikací 2018 FIFA World Cup Russia

Apple aplikace týdne
2
V centru fotbalového dění s aplikací 2018 FIFA World Cup Russia
  • Aplikace pro iOS je přehledná a nalezneme v ni spoustu detailních informací
  • Kromě jiného aplikace nabízí zajímavá preview či reporty ze zápasů

Fotbaloví fandové se po čtyřech letech konečně dočkali nového mistrovství světa ve fotbale. Tentokráte se koná v Rusku a spolu s ním vychází také oficiální FIFA aplikace, která nenechá žádného fotbalového fanouška na holičkách. Všechny reportáže, rozhovory, akce, góly či soupisky teď nalezneme na jednom místě a to v aplikaci 2018 FIFA World Cup Russia.

2018 FIFA World Cup Russia – Apple aplikace týdne

Aplikace je velmi přehledná a rychlá a nalezneme v ní opravdu vše, co potřebujeme. Tím máme na mysli zejména soupisky s detailními informacemi o jednotlivých hráčích, statistiky vstřelených gólů, žluté a červené karty a mnoho dalšího. Zamlouvají se nám také preview a reporty z jednotlivých zápasů a mnohdy se v aplikaci dočteme zajímavé zákulisní informace. Navíc pokud některý ze zápasů nestihneme, můžeme si pustit přímo v aplikaci sestřih.

Pokud vás tak tento fotbalový měsíc zajímá a také vás zajímají všechny informace okolo, s touto aplikací rozhodně chybu neuděláte. Za jedinou nevýhodu se dá považovat pouze angličtina, což však dává smysl. Za prvé se Česká fotbalová reprezentace na světový šampionát opět neprobojovala a za druhé by si autoři a redaktoři pořádně mákli, pokud by měli překládat všechny články do všech 32 jazyků. Aplikaci můžete zcela zdarma stáhnout na App Store.

Stáhnout 2018 FIFA World Cup Russia

App Store

Diskuze ke článku
haha
Půlka MS v čudu a vy sem dáte teďka apku na MS? spamatujte se fakt
Petr
Jste trapny s tim upozornovanim ze blokujeme reklamy :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze