Outlook aneb ideální emailový klient

Apple aplikace týdne
14
Outlook aneb ideální emailový klient
  • Outlook nabízí spoustu možností, jako například rozdělení prioritních a ostatních emailů
  • Nechybí ani možnost propojení dalších účtů a mít na ně jednu společnou schránku
  • Aplikace je k dispozici zdarma na App Store

Asi každý uživatel iOS a celkově jablečného ekosystému tuší, že defaultní aplikace Mail se Applu úplně nepovedla. Mnoho z nás tak používá nějakého 3rd party emailového klienta. Ačkoliv nám jich prošlo pod rukama hodně, nejvíce nám padl do oka právě Outlook od konkurenčního Microsoftu.

Outlook je nesmírně rychlý, chytrý a přizpůsobitelný klient. Největší výhodu vidím v tom, že aplikace jednoduše rozděluje maily na dvě skupiny: prioritní a další. Do prioritních mailů nám chodí běžné maily, jako například konverzace s ostatními, informace o objednávkách z e-shopu a podobně, zatímco do druhé kategorie nám chodí různě reklamní emaily či upozornění ze sociálních sítí. Není potřeba tak složitě hledat, jaký email vás zajímá a který si můžete nechat s ujít. Nechybí samozřejmě ani možnost nastavení upozornění pouze na prioritní poštu.

Outlook

V Outlooku máme také možnost připojit si několik dalších účtů a tady je zásadní věc. Aplikace má totiž hromadnou schránku, ve které se vám sdružuje všechna pošta, a pokud máte třeba tři aktivní mailové adresy, které používáte, jistě tuto funkci oceníte. Vyhledávání pošty je pak přímo na hlavní obrazovce a samozřejmě si ji můžeme různě filtrovat. Ovládání gesty je velice pohodlné a výrazně usnadňuje život.

Outlook

Microsoftího klienta lze propojit s kalendářem, kde vidíme přehledný seznam následujících událostí a můžeme je také jednoduše přidávat. Outlook podporuje také služby Google Drive, Dropbox či OneDrive, ze kterých můžete přímo do zpráv přikládat soubory.

Outlook nalezneme, stejně jako ostatní Microsoft Office aplikace, zdarma v App Storu.

Stáhnout Outlook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Itsme
Uz to vie aj pop3?
Milan
Že to neumí email na centrum.cz jste nezmínili proč?
Waeroth
Na exchange neumí synschronizovat poštu v podsložkách, takže není zdaleka ideální klient. Jediný takový je appka Nine.
007
Pěkná reklama na Outlook. I když jej mám na MAC booku pro v rámci MS Office, nepoužívám. A firemnímu řešení např. Lotus Notes nesahá ani po kotníky. Škoda, že IBM tradičně zazdívá potenciál licenční politikou. Asi jako kdysi OS2 Warp...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze