9 z 10 iPhonů a iPadů využívá nejnovější iOS 12. Za měsíc dorazí další verze

8
9 z 10 iPhonů a iPadů využívá nejnovější iOS 12. Za měsíc dorazí další verze
  • Apple zveřejnil nejnovější statistiky využívání operačního systému iOS
  • 88 % všech uživatelů iPhonů, iPadů a iPodů pracuje pod systémem iOS 12

Softwarová podpora Applu je již léta považována za zcela příkladnou. Důkazem budiž i letošní rok, kdy se nejnovější prostředí iOS 12 dostalo na drtivou většinu zařízení. Statistiky 9to5mac.com zveřejněné Applem hovoří o rozšíření na 88 % všech používaných zařízení. Jde o iPhony, iPady a iPody.

Apple iOS 12

Druhá statistika je pro Apple ještě lepší, ukazuje, že rozšíření iOS 12 činí 90 %. Vtip je v tom, že do ní jsou zařazeny jen čtyři roky stará zařízení. O rok starší verze iOS 11 třímá jen 7% podíl. Zbylá 3 % mají starší verze, zřejmě na zařízeních, která již aktualizace nedostávají. Na větší podíl se již iOS 12 zřejmě nedostane, neboť už za měsíc se představí finální verze iOS 13.

Diskuze ke článku
Mag.net
To se nedivím po tom prů*eru s ios 11. Všichni se toho rádi zbavili.
Eedx
V tomhle je bohužel Android pozadu a asi porad bude. Otevrenost Androidu ma za výsledek, ze se nachazi na nespočtech zarizeni, která z drtive vetsiny jejich vyrobci nemaji zajem aktualizovat, a to ani jednou (hlavne Samsung, ale i mali cinsti vyrobci Cubot, Coolpad, Gionee atd.. Navíc podstatma část tehle zarizeni na to ani nema Na druhou stranu, Apple si dela všechno sam, jak telefony, tak systém. Podle me je jedinou konkurenci proti Ipohonum Google a jeho Pixely, tam je situace ne li stejna, tak podobna.
Qyq
:-) to je slintů.
iOS nebo Android. Zkuste se podívat na 100 výrobců HW, a u nic jakou mají podporu apod.. A hlavně tedy uvěďte kompoletní informace, ane jen u vlajkový lodí, počet, poměr apod..
Martin
Google je pozadu to ano, ale ios od verze 10 vždy má nová verze mnoho problémů dokud se neobjeví 3 menší verze, a když se nyní podívate tak až po roce má 9 z 10 kdysi to tak dlouho netrvalo, lidi už apple v Update moc nevěří a radši si co nejdéle počkají až je větší pravděpodobnost že už je to bez chyby.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze