Vánoce u Vodafonu jsou lidské. Každý může darovat data vozíčkářům

16

Vánoce mají být svátky klidu, pohody a sounáležitosti. Na tomto modelu staví Vodafone svoji letošní vánoční nabídku. Každý zákazník, a to včetně konkurence, může darovat 10 GB dat lidem na vozíčku. Bude na každém, jestli si dárek vybere, případně ho daruje, zákazníci konkurence pak mohou data pouze darovat.

Vánoční nabídka Vodafonu je jedním slovem lidská. Na dnešní tiskové konferenci Vodafone představil nabídku na letošní Vánoce, která má pomoci lidem kolem nás. Každý zákazník, a to včetně těch od konkurenčních operátorů, může letos darovat 10GB balíček dat pro vozíčkáře, kampaň trvá od 15. 11. 2016 do 31. 12. 2016. Zákazníci Vodafonu mají přitom na výběr, data si mohou ponechat, případně je mohou darovat.

TIP: Dva za cenu jednoho: T-Mobile odhalil vánoční nabídku

Vodafone

Data se rozdávají vždy stejným způsobem, a to pomocí aplikace Můj Vodafone. Zákazníci Vodafonu naleznou balíček 10 GB dat ve svém profilu a mohou se dobrovolně rozhodnout, zda data darují, nebo je využijí u svého telefonního čísla. Pokud data darují, Vodafone garantuje, že se dostanou do rukou potřebných uživatelů. Vodafone v rámci své Nadace spolupracuje s vozíčkáři již delší dobu, i díky tomu si vybudoval základnu potencionálně obdarovaných. Mimo to Vodafone spolupracuje i s dalšími organizacemi, které takto postižené lidi sdružují.

Pokud patříte mezi zákazníky konkurence, můžete data darovat rovněž pomocí aplikace Můj Vodafone, kterou si stáhnete. Hned na úvodní obrazovce lze zvolit možnost, která vám dovolí dostat se k dárku pomocí vložení svého telefonního čísla. Vodafone garantuje, že se čísla nebudou uchovávat pro pozdější marketingové zpracování, nemusíte mít tedy strach, že byste se následně stali otroky call center.

„Doba, ve které žijeme, na nás všechny klade vysoké nároky a my musíme obstát. Prostor na přemýšlení o druhých a jejich potřebách nám v podstatě nezbývá. Soustředíme se tak na sebe, i když tušíme, že pomoc druhým je potřeba. V tomto kontextu jsme se proto zamýšleli nad tím, jak by měla vypadat naše vánoční nabídka,“ říká viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu, Petr Dvořák, a pokračuje: „Hledali jsme cestu, jak lidem jednoduše zpřístupnit možnost pomoci bez jakýchkoli nákladů a zažít radost z obdarování potřebným.“ Dále doplňuje: „Chcete-li najít odpověď na otázku, zda je lepší dárky dostávat nebo věnovat, či velmi jednoduše udělat radost někomu jinému, prožít Vánoce opravdově a smysluplně, pojďte s námi rozdávat radost.“

Můj Vodafone

Cílem Vodafonu je to, aby každý vozíčkář dosáhl na 12× 10 GB dat, tedy aby každý potřebný dostal 10 GB dat na rok zdarma. Vozíčkář přitom nemusí s Vodafonem podepisovat jakoukoli smlouvu, která by ho držela několikaletým závazkem, SIM karta s daty bude poskytována zdarma. Aktuálně je v České republice zhruba 70 000 vozíčkářů, dat tedy bude potřeba více než dost. Vozíčkáři se rovněž mohou v průběhu prosince aktivně hlásit na stránkách vánoční kampaně Vodafonu.

Vodafone prozatím neprozradil, co se stane v případě, že nebude vybrána dostatečná porce dat. Lze však usuzovat, že by zbylá data daroval sám za sebe. Výběrová akce bude doprovázena v televizích a na internetu speciální vánoční kampaní, která celou nabídku podpoří, stejně tak budou zákazníci pravidelně informováni o tom, jaká porce dat se aktuálně vybrala. Tyto data budou obměňována každé tři dny.

Vedle datové nabídky si Vodafone pro své zákazníky přichystal také powerbanku za 1 Kč ke koupenému LTE telefonu nebo tabletu, nebo druhý telefon za 1 Kč k vybraným modelům Samsung a Huawei. Druhý telefon za 1 Kč mohou zákazníci získat při uzavření nebo prodloužení smlouvy (se stejným nebo vyšším měsíčním závazkem). Data lze totiž vybrat/darovat už od dnešního dne.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Martin
Letošní nabídka, je po těch co jsme měli za posledních pár let velké zklamání.
Radim
Nemyslím si že zrovna že vozíčkáři potřebujou data.Připadá mě to od vodafonu dost hloupé ja si data nechám pro sebe když chce dat vodafon dárek vozíčkářům nemá za to k temu využívat vánoční kampan a dat jim to prostě normálně bez blbé komedie.
Dan
Platí to i pro onenet zákazníky?
nolimited
proč vozíčkářům?...........to si je opravdu nechám.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze