Dva za cenu jednoho: T-Mobile odhalil vánoční nabídku

12

T-Mobile dnes na tiskové konferenci oficiálně odhalil svoji vánoční nabídku. Mimo plyšové nadílky pro Twist zákazníky, o které jsme vás již informovali, se mohou těšit i další zákazníci. T-Mobile kromě jiného nabídne dva telefony za cenu jednoho, powerbanku, která se nevybije a na své si přijdou i majitelé T-Mobile TV.

Vánoce pomalu ale jistě klepou na dveře, je tedy na čase zaměřit se na vánoční nabídku našich operátorů. Jako první nás na vánoční náladu navnadil T-Mobile, který představil svoji oficiální nabídku pro letošní rok. A ne, nemusíte se bát, nepůjde pouze o plyšovou nabídku pro Twist zákazníky, na své si přijdou i dospělí.

2 za cenu 1

Asi nejzajímavější nabídkou T-Mobile pro letošní Vánoce je nabídka dvou telefonů za cenu jednoho. Akce startuje už v listopadu, kde pro případné zájemce budou dostupné dvě dvojice telefonů, konkrétně Samsung Galaxy A5 (2016) a Samsung Galaxy J3 (2016) celkem za 8 052 Kč, případně výkonnější dvojice v podobě Samsungu Galaxy S7 a Samsungu Galaxy A3 (2016) za 19 799 Kč. Cena je vždy za vyšší model, druhý smartphone dostane zákazník zdarma. T-Mobile na podporu této akce připravuje také speciální televizní spoty, na které se můžete těšit během následujících dní. Nabídka bude platná samozřejmě i v prosinci, avšak modely na tento měsíc T-Mobile ještě neprozradil, dočkáme se tedy ke konci příštího měsíce.

T-Mobile
T-Mobile podpoří své dárky v nových reklamních kampaních

„Nabídku dvojic LTE chytrých telefonů ta cenu jednoho a dalších zařízení za dotovanou cenu chceme zákazníkům vyjít vstříc v tom, aby mohli věnovat smartphone pod stromeček svým blízkým“, říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „Současně navazujeme na naši velmi úspěšnou kampaň na podporu prodeje zařízení od T-Mobile, která běží od poloviny srpna“, dodává.

A dotovaná zařízení

Pokud si nevyberete z předchozí nabídky, nabídne T-Mobile také částečnou dotaci na některá další mobilní zařízení. Konkrétně se jedná o Samsung Galaxy J3 (2016) za 2 301 Kč, Samsung Galaxy Tab A 10.1 za 8 051 Kč či notebook Lenovo IdeaPad za 4 601 Kč. Zvýhodněné ceny platí pro rezidentní zákazníky v případě prodloužení nebo zřízení smlouvy na 24 měsíců.

T-Mobile

Chybí vám šťáva?

Ke každému telefonu nebo tabletu zakoupenému u T-Mobile do konce roku 2016 bude operátor dávat dárek – powerbanku. Během celého příštího roku si ji klient navíc bude moci kdykoliv přijít vyměnit, a to i opakovaně, za plně nabitou. Stačí zajít na jakoukoli prodejnu operátora a rovněž na kteroukoliv prodejnu jeho sesterské společnosti Slovak Telekom na Slovensku. Celkem tak jde o více než 260 prodejen.

TV

Vánoční výhody si budou moci užívat také stávající i noví uživatelé T-Mobile TV. V období od 1. 11. 2016 do konce ledna příštího roku jim totiž operátor rozšíří nabídku TV kanálů v tarifech T-Mobile TV Základ a Standard na tarif Premium se 150 programy. Tento balíček se standardně prodává 899 Kč. Samozřejmě bez navýšení ceny.

Diskuze ke článku
K
To už ty krámy od Seksungu asi nikdo nechce, když to rozdávají zadarmo :D
Ondřej
Už vidím, jak bude plné aukro těch á trojek :-D
Tupec
Myslím že tam máte zásadní chybu--k A5 by měli dávat J3 a to je sakra jiný telefon. Jinak by to byla super nabídka.
Kork
A podmínka odběrou dvou za cenu jednoho? Očekávam, že povinný a pořádně šťavnatý dvouletý paušál pro oba... A to se "vyplatí"! ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze