Top Apps: aplikace pro trackování seriálů

3

Prakticky každý má v dnešní době nějaký svůj oblíbený seriál, u kterého dychtivě čeká na každou další epizodu. Co když však přijdou nové epizody až příští rok nebo zatím není jisté, zda vůbec budou? Potom se hodí dnešní trackovací aplikace, které budou vaše oblíbené pořady hlídat za vás a pak vás na ně jednoduše upozorní.

Top Apps: trackování seriálů

TVShow Time

Začneme velmi povedenou aplikací TVShow Time, která přichází s krásným a velmi uhlazeným designem. Vše je přehledně nadepsáno a označeno, takže se jen tak neztratíte a celé prostředí vám přijde velmi rychle do krve. Rozdělení máme jednoduše na kalendář, váš seznam seriálů, sociální zeď, kam postují uživatelé různé příspěvky a poté záložku s vaším profilem, kde najdete osobní statistiky.

TVShow Time

Vámi vybrané seriály můžete samozřejmě také různě upravovat. Zadat lze kolik epizod či sezon jste viděli, ohodnotit daný seriál nebo přímo jednotlivé herce či si vyhledat komentáře k pořadu a další. Upravit si můžete v nastavení také připomenutí či kalendář. Nic z toho ovšem není úplně potřeba. Stačí si zkrátka označit své seriály a už vám začnou chodit upozornění a se sociální stránkou aplikace se nemusíte zatěžovat.

Stáhnout TVShow Time - TV Show Tracker

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Hobi

Pokud vám přišla předešlá aplikace pro vaše potřeby stále příliš napěchovaná zbytečnostmi, máme pro vás alternativu v podobě Hobi. Ultra jednoduché aplikace ve stylovém kabátku, která jde přímo k jádru věci bez omáčky okolo. Máme tu jen dvě části aplikace – seriály, které sledujete a vyhledávání seriálů. Stačí nějaký seriál jen označit a už vám pro něj chodí notifikace, které lze jen maličko přizpůsobit.

Hobi

Kalendář se seriály je navíc velmi přehledný se zvýrazněným počtem dnů do další epizody. Po klepnutí na seriál si můžete přečíst krátký popis, zaškrtnout epizody, které jste už viděli nebo se podívat na seznam navrhovaných seriálů, které by se vám mohly zalíbit. A to je zcela vše, aplikace dělá perfektně svou práci, ničím zbytečně nezatěžuje a je zcela zdarma bez reklam.

Stáhnout Hobi TV Guide, TV Show Tracker

Google Play (zdarma)

TV Series

Můžete však hledat naopak aplikaci, kde najdete velké množství nastavení a informací, což v aplikace TV Series nepochybně najdete. Prostředí není tak prosté a vyžaduje trochu zvyku, ale zato obsahuje neskutečně mnoho možností, a navíc je v češtině.

TV Series

Opět si stačí jen vybrat seriály z různých kategorií a zapnou se automaticky notifikace, zkratka to samé jako u předešlých aplikací. Co je výjimečné, je například několik streamů s novinkami. Jeden nabízí novinky a články o vašich oblíbených seriálech, další sbírá zprávy z celého televizního světa a poslední najdete přímo po rozklepnutí daného seriálu a vztahuje se pouze k němu.

Je tu ovšem také neskutečně široké množství nastavení. Od jazyka, vzhledu aplikace, nastavení oznámení a seznamů až například po speciální úpravy pro jednotlivé seriály. Ty si můžete na úvodní obrazovce různě filtrovat či zvolit ze spousty možností zobrazení. Rozkliknutím seriálu se dostanete do ještě větší smrště informací.

TV Series

Novinky, nadcházející epizody, popisy, detaily, hodnocení, herci, obrázky, trailery, komentáře… je toho spousta. Při používání vás však bude provázet celou aplikací reklama, takže možná budete chtít dát pár korun vývojářům, aby zmizela. Pokud vám však reklamy nijak nevadí, směle do stahování, jedná se pravděpodobně o jednu z nejkomplexnějších aplikací tohoto typu.

Stáhnout TV Series - Your shows manager

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Xen
A čo tak spomenúť aj tú najlepšiu s napojením na Trakt.tv - SeriesGuide?
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Aplikácie pre trackovanie seriálov a ani jedna zmienka o trakt.tv?!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze