Testujeme Samsung Galaxy Z Flip5 a Galaxy Watch6. Ptejte se, co vás zajímá

8
Testujeme Samsung Galaxy Z Flip5 a Galaxy Watch6. Ptejte se, co vás zajímá
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Jedná se o větší 44mm provedení hodinek bez mechanické otočné lunety
  • Podívali jsme se rovněž na to, co se nachází v balení

V průběhu minulého týdne jsme byli svědky představení nové řady foldables a chytrých hodinek Galaxy Watch6, jež přináší větší displej i kapacitu baterie. Do redakce přitom nyní dorazili cenově dostupnější zástupci zmíněných novinek, a to Galaxy Z Flip5, jenž přináší výrazně větší vnější displej, a větší (44mm) provedení Galaxy Watch6, tedy modelu bez mechanické otočné lunety.

Balení, které nepřekvapí

Samsung již několik let prosazuje environmentální balení bez adaptéru (stále v něm však najdeme alespoň napájecí/datový kabel) vyrobené z recyklovaných materiálů, jež najdeme v hojné míře i v samotných zařízeních, viz naše reportáž z Galaxy Unpacked ze Soulu. Jak samotný unboxing vypadá, se pak můžete přesvědčit v přiloženém videu z našeho instagramového profilu, kde zveřejňujeme různé zajímavosti.


Dodejme rovněž, že v současnosti probíhá několik předobjednávkových akcí. Kromě výkupního bonusu tak mohou zájemci získat například i dvojnásobnou velikost úložiště za cenu nižší paměťové varianty či pojištění Samsung Care+.

Ptejte se, co vás zajímá

Novinky Galaxy Z Flip5 a Galaxy Watch6 právě začínáme testovat a vy se nás můžete ptá na vše, co vás ohledně těchto produktů zajímá. Odpovědi na vaše dotazy najdete rovnou v komentářích, případně v podrobných recenzích, které pro vás připravujeme.

Samsung Galaxy Watch6 44 mm LTE

Konstrukce44,4 × 42,8 × 9 mm, 33,3 g, odolnost: IP68 / MIL-810G
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejSuper AMOLED, 1,5" (480 × 480 px)
SystémWear OS 3, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.3, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor425 mAh, nabíjení: bezdrátové

Samsung Galaxy Z Flip5 512 GB

Rozměry85,1 × 71,9 × 15,1 mm, 187 g
DisplejSuper AMOLED, 6,7" (2 640 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2,
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor3 700 mAh
Diskuze ke článku
Michael Živěla
Michael Živěla
Mohli byste prosím otestovat měření krevního tlaku? Tedy porovnat výsledky na hodinkách se zdravotnickým přístrojem (Omron, Withings, apod.)? Jaká je např. průměrná odchylka na 10 měření? Děkuji.
Du Va
Du Va
Zajímala by mne skutečná tloušťka vs Watch 5 (44 mm), rychlost nabíjení a pokrok ve výdrži na jedno nabití. Děkuji a těším se na recenzi.
Libor Hondl
Libor Hondl
Zdravím, dotaz ohledně Samsung galaxy watch 6,půjdou spárovat s Huawei p30 pro? Vím, že s tím byl problém, děkuji za odpověď.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Mě zajímá srovnání foťáku s Flip4, co vidím na GSMarena kde mají už foťák otestován (zbytek ještě ne) tak je spíš horší a má šum v nočních snímcích víc než Flip4..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze