Telefon se solárním panelem a novinka pro iPhony

mNews
Telefon se solárním panelem a novinka pro iPhony
  • Xiaomi si nechalo patentovat telefon se solárním panelem na zádech
  • Fossil Gen 5 jsou elegantní chytré hodinky
  • Nová generace iPhonů by mohla spolupracovat s Apple Pencil
  • mNews přináší výběr toho nejzásadnějšího z uplynulého týdne

Další týden léta utekl jak voda a my se spolu podíváme na telefon se solárním panelem, Netflix pro mobilní hry nebo elegantní hodinky. Vítejte u mNews.

Telefon se solárním panelem a novinka pro iPhony – mNews

Xiaomi patentovalo telefon na solární pohon

Začněme novinkou z říše patentů. Xiaomi si připravilo zajímavý nápad s umístěním solárních panelů na záda telefonu. Podobná řešení již existovala, ale nebyla efektivní. Faktem totiž je, že potřebujete přímý sluneční svit dostatečně dlouhou dobu. Řekněme hodinu nabíjení a tím získáte jen zlomek výdrže. Přehřívání navíc bateriím nesvědčí a zeptejte se sami sebe. Kdy vám telefon leží na slunci displejem dolů třeba několik hodin?

Fossil odhalil elegantní chytré hodinky Gen 5

Chytré hodinky Fossil zaujmou především velmi vkusným zpracováním, ale pochlubí se i nejnovějším čipsetem od Snapdragonu, 1 GB RAM a 8GB úložištěm. Systémem je navíc Wear OS od Googlu, takže si můžete vybrat z množství aplikací i ciferníků. Přináší navíc podporu telefonních funkcí po spojení s iPhonem. Za 8 tisíc korun tak můžete dostat opravdu skvěle vybavené a hezké hodinky.

Google Play Pass je předplatným pro hry

Apple již dříve představil službu Arcade a Play Pass bude asi odpovědí od Googlu. Za měsíční předplatné získáte přístup k prémiovým hrám, které by navíc měly dostat nový unikátní obsah právě pro předplatitele. Cena se má pohybovat okolo 120 korun měsíčně.

iPhony s podporou Apple Pencil?

Podle zákulisních zpráv by příští generace iPhonů měla podporovat multifunkční pero Apple Pencil. Třeba takový Xs Max by se díky velikému displeji na nějaké poznámky či kreslení používat dal. Uvidíme asi již letos na podzim.

Uplynulý týden žádné bomby nepřinesl. Již příště si však povíme o novém Galaxy Note10. Pokud chcete mít všechny informace okamžitě, sledujte mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze