Fossil Gen 6 Wellness Edition jsou první novinkou výrobce s Wear OS 3

Fossil Gen 6 Wellness Edition jsou první novinkou výrobce s Wear OS 3
Fotografie: Fossil
  • O pohon hodinek se stará procesor Snapdragon 4100+
  • Samozřejmostí je takřka 1,3" OLED displej
  • Vylepšení přináší nová aplikace Wellness

Nové chytré hodinky Fossil Gen 6 byly světu oficiálně představeny již loni v srpnu. Nyní došlo k odhalení vylepšené verze s přídomkem Wellness, která si navíc připisuje jedno prvenství v rámci značky Fossil. Jde o vůbec první model, který disponuje nejnovější verzí operačního systému od Googlu, konkrétně Wear OS 3.

Fossil Gen 6 Wellness Edition

V praxi to znamená, že Fossil Gen 6 Wellness Edition podporují aplikace YouTube Music či Spotify. Naopak chybí Google Asistent, namísto něj bude připravená Alexa od Amazonu. Dostatek výkonu zajistí Snapdragon 4100+ a 1GB RAM. Interní paměť disponuje 8 GB, lze tak do ní stahovat například hudbu nebo podcasty pro následné pouštění bez nutnosti mít při sobě stále také spárovaný telefon.

Fossil Gen 6 Wellness Edition

Nový model se dodává výhradně ve 44mm velikosti a ve třech barevných variantách: černé, stříbrné a růžově zlaté. Kvalitní OLED panel má úhlopříčku 1,28". Přidanou hodnotu ve výbavě je nová aplikace Wellness, která do modelu Gen6 Wellness přináší vylepšené funkce pro sledování zdraví a sportování. Mezi ně patří například měření hladiny kyslíku v krvi, sledování zón srdečního tepu a automatická detekce tréninků.

Prodej Fossil Gen 6 Wellness Edition bude zahájen 17. října, stát budou v přepočtu 9 tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze