TCL chystá křížence telefonu a tabletu s originálním vysouvacím displejem

5
TCL chystá křížence telefonu a tabletu s originálním vysouvacím displejem
  • Zařízení představuje hybrid telefonu a tabletu
  • Otázkou tak zůstává, co se děje s obrazovkou v zasunutém stavu
  • Bližší informace v současnosti nejsou k dispozici

TCL kromě telefonů BlackBerry a Alcatel v minulosti představilo také několik zajímavých konceptů ohebných telefonů s pantem Dragon Hinge. Ani jeden z nich však nezaujme tolik, jako dnes odhalený render zařízení s vysouvací konstrukcí, respektive displejem, které představuje chiméru mezi klasickým smartphonem a tabletem.

Podle informací CNET se toto zařízení nijak neohýbá, jak je v současnosti v módě, ale pouze „vysouvá“. Otázkou tak zůstává, co se děje s obrazovkou v zasunutém stavu a jak výrobce docílí toho, aby byl povrch displeje v rozevřeném stavu rovný a bez přechodu. Stejně tak můžeme polemizovat o tom, kdy (a jestli vůbec) bude toto zařízení oficiálně představeno. Do komentářů nám můžete napsat, jak se vám tajemný hybrid telefonu a tabletu líbí.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Jasně a ještě jste zapomněli špatně přeložit tu jejich historku, že by to byli bývali začali okamžitě vyrábět, ale kvůli koronavyrusu a Trumpetovi nemůžou.
G
Vyzerá to dobre, ale TCL nemá technológie a rozpočet na to, aby takéto zariadenie dokázalo ponúkať.
Jarda
Opravdu by mě zajímalo, jak toho chtějí dosáhnout. Vypadá to zajímavě. Nejvíce se stejně těším na mobil s rolovacím displejem (Vypadal by ve srolovaném stavu jako kulatá powerbanka), což si myslím ani složité na provedení není.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze