TCL připravuje herní tablet s 240Hz displejem a výřezem typu „průstřel“

17
TCL připravuje herní tablet s 240Hz displejem a výřezem typu „průstřel“
  • Tablet má displej o velikosti 10,8 palce s rozlišením 2 560 × 1 600 pixelů
  • Maximální jas obrazovky s podporou barevného prostoru DCI-P3 činí 500 nitů
  • TCL hodlá v příštím roce představit smartphone s ohebným displejem

Podle nejnovějších informací z weibo.compracuje TCL na novém tabletu, který se chlubí výřezem typu „průstřel“ (v levém horním rohu), tenkými rámečky kolem displeje, ale také špičkovou obnovovací frekvencí 240 Hz. Ta má učinit pohyb prostředím tabletu značně plynulejším a jistě ji ocení také hráči, neboť podstatně vylepší herní zážitek.

Obrazovka s označením „WQ Gaming Tablet“ o velikosti 10,8 palce dostala rozlišení 2 560 × 1 600 pixelů, maximální jas 500 nitů a podporu barevného prostoru DCI-P3. Kruhový výřez v displeji má v průměru pouhých 3,5 mm.

Další informace o tabletu prozatím nemáme. V příštím roce TCL slíbilo představit rovněž svůj první smartphone s ohebným displejem, a to na veletrhu MWC v Barceloně.

Diskuze ke článku
Michal
Tak mám doma TCL Plex. Zatím teda maximální spokojenost.
Sam
Uvidíme co z toho vyleze. Jenom si mohli odpustit ten průstřel, u tabletu je to úplný nesmysl. U něj nikdy nebylo podstatné úplné odstranění rámečků, špatně by se to potom drželo, takže pár milimetrů navíc a nemuseli by nijak prznit displej. Trh s tablety je bídný, tak je každý pokus vítán. Aktuálně sháním nějaký k vánocům a moc na výběr není.
osn
Jak je na tom TCL se SW updaty?
End
Já bych jim nevěřil kradou a pak dělají že jsou nevinní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze