Svět Harryho Pottera, neomezená data a měna od Facebooku

mNews
Svět Harryho Pottera, neomezená data a měna od Facebooku
  • Wizards Unite je u nás dostupný ke stažení, a Harry Potter mánie tak může směle začít
  • Společnosti T-Mobile a Vodafone představily podobu neomezených dat, má to ale háček
  • mNews vám pravidelně přináší přehled nejzásadnějších zpráv z uplynulého týdne

Huawei představil nový telefon střední třídy. Dále budeme čarovat s Harry Potterem i neomezenými daty. Vítejte u mNews.

Svět Harryho Pottera, neomezená data a měna od Facebooku – mNews

Huawei představil telefony nova 5 a nova 5 Pro

Huawei se rozhodl obohatit střední třídu o dva nové modely nova 5. Oba mají velký 6,4palcový displej, nabídnou líbivá lesklá záda a 4 hlavní fotoaparáty. OLED displej s Full HD+ rozlišením a čtečkou otisků je jistě jedním z lákadel. Verze Pro se liší výkonnějším procesorem a větším úložištěm. U foťáků ale pozor, 2 ze snímačů jsou spíše navíc – dvoumegapixelový makro foťák a senzor pro portrétní režim. Levnější varianta začíná na 10,5 tisíci korunách.

Hra Harry Potter: Wizards Unite je dostupná v Česku

Ve hře Wizards Unite se můžete stát čarodějem pracujícím na záchraně kouzelnického světa, kterému hrozí prozrazení. Hra běží na stejném principu jako Pokémon GO, takže chodíte reálným světem a na telefonu hrajete minihry a sbíráte předměty. A konečně už mohu říci, že je hra dostupná a můžete si ji stáhnout pro iOS i Android.

T-Mobile nabízí neomezená data na léto

Lidé stále volají po více datech a třeba Vodafone nabídl fiasko v podobě pomalého a předraženého neomezeného balíčku. T-Mobile je na první pohled vstřícnější. Stáčí si v aplikaci Můj T-Mobile aktivovat neomezený balíček a neomezená data máte na měsíc bez příplatku. Služba však končí na konci srpna, takže to velká výhra také není.

Facebook představil virtuální měnu Libra

Že Facebook chce vlastní kryptoměnu se ví dlouho, situace je však nakonec trochu jiná. Za nově představenou Librou bude stát asociace, ve které má zastoupení třeba i MasterCard, Visa, PayPal, eBay, Uber a další. Facebook tak nemá rozhodující slovo, což je vzhledem k jeho skandálům jedině dobře. I tak se možná Libra v Americe dočká stopky, Kongresu vadí nedostatečná kontrola. Virtuální peněženka Calibra bude během spuštění příští rok integrována i přímo do Facebooku.

Dále Samsung už zase potvrdil, že je Galaxy Fold údajně připraven na brzké oznámení, ale dokud to vážně nebude, tak tomu neuvěřím. Určitě však neuděláte chybu, když budete sledovat mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze