Harry Potter: Wizards Unite startuje už tento pátek

aktualizováno
Harry Potter: Wizards Unite startuje už tento pátek
  • Harry Potter: Wizards Unite bude ke stažení od 21. června
  • V rozšířené realitě se vydáme do světa Harryho Pottera
  • Podívejte se na startovní trailer

Aktualizováno 19. 6. 2019

Fanoušci Harryho Pottera se konečně dočkali, protože skončil beta test hry Harry Potter: Wizards Unite, který probíhal v Austrálii a Na novém Zálandu. Oficiálně hra startuje, ale přesný okamžik, kdy si ji budete moci stáhnout závisí na regionu. Jako první přijdou na řadu anglicky mluvící země, zbytek pak v dalších vlnách.


Stáhnout Harry Potter: Wizards Unite

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Původní informace z 12. 3. 2019

Obrovský úspěch hry Pokémon GO, která pracovala v rozšířené realitě, dal vzniknout volnému pokračování z dalšího populárního světa. Harry Potter: Wizards Unite nám umožní proniknout do světa kouzelníků, kdy se prostřednictvím svého telefonu zapojíme do boje dobra se zlem.

Z prvních snímků, které vypustil přímo Niantic, je patrné, že na rozdíl od Pokémonů nepůjde převážně o nějaké sbírání, ale v ulicích budou čekat smrtijedi, vlkodlaci a další nebezpečí. Telefon bude naší hůlkou, kterou s těmito nebezpečenstvími budeme zápolit. Ani to sbírání nakonec nebude samozřejmě opomenuto. Těšit se můžeme na přenášedla, známé postavy, relikvie a snad i příběh plný tajemství.

Již nyní se můžete předběžně zaregistrovat v obchodě Google Play a zapojit se do hraní hned jak titul vyjde. Mělo by to být během tohoto roku, přesné datum zatím neznáme.