Harry Potter: Wizards Unite startuje už tento pátek

aktualizováno
Harry Potter: Wizards Unite startuje už tento pátek
  • Harry Potter: Wizards Unite bude ke stažení od 21. června
  • V rozšířené realitě se vydáme do světa Harryho Pottera
  • Podívejte se na startovní trailer

Aktualizováno 19. 6. 2019

Fanoušci Harryho Pottera se konečně dočkali, protože skončil beta test hry Harry Potter: Wizards Unite, který probíhal v Austrálii a Na novém Zálandu. Oficiálně hra startuje, ale přesný okamžik, kdy si ji budete moci stáhnout závisí na regionu. Jako první přijdou na řadu anglicky mluvící země, zbytek pak v dalších vlnách.


Stáhnout Harry Potter: Wizards Unite

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Původní informace z 12. 3. 2019

Obrovský úspěch hry Pokémon GO, která pracovala v rozšířené realitě, dal vzniknout volnému pokračování z dalšího populárního světa. Harry Potter: Wizards Unite nám umožní proniknout do světa kouzelníků, kdy se prostřednictvím svého telefonu zapojíme do boje dobra se zlem.

Z prvních snímků, které vypustil přímo Niantic, je patrné, že na rozdíl od Pokémonů nepůjde převážně o nějaké sbírání, ale v ulicích budou čekat smrtijedi, vlkodlaci a další nebezpečí. Telefon bude naší hůlkou, kterou s těmito nebezpečenstvími budeme zápolit. Ani to sbírání nakonec nebude samozřejmě opomenuto. Těšit se můžeme na přenášedla, známé postavy, relikvie a snad i příběh plný tajemství.

Již nyní se můžete předběžně zaregistrovat v obchodě Google Play a zapojit se do hraní hned jak titul vyjde. Mělo by to být během tohoto roku, přesné datum zatím neznáme.

Diskuze ke článku
Ігор Миколаєнко
7066 6002 0682
Плзень

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze