Novým Samsungům se daří, Xperie budí rozpaky a další zprávy

8
Novým Samsungům se daří, Xperie budí rozpaky a další zprávy
  • Samsung v předprodejích Galaxy S10 hlásí vysoká čísla, daří se také Huawei nebo Honoru
  • Britský obchod spustil předobjednávky Xperie 1, cena je však vysoká
  • Připravovaná hra ze světa Harryho Pottera se dočkala oficiálních obrázků a videí

Konečně se začaly prodávat nové S10 a odhalují se další informace o Xperii 1 nebo nové hře ze světa Harryho Pottera. Vítejte u mNews.

Samsungům S10 se daří a Harry Potter: WU se blíží – mNews

O Galaxy S10 je velký zájem

České zastoupení Samsungu slaví a ohlašuje rekordní zájem o nové vlajkové lodě Galaxy S10. Nových „Desítek“ si prý zákazníci předobjednali dvojnásobek oproti loňským S9. Svou roli mohla hrát sluchátka zdarma. A taky fakt, že o „Devítku“ byl zase zájem překvapivě nízký. Telefony se od 8. března oficiálně prodávají. Nadšený je také Huawei, který prodal celosvětově 10 milionů kusů Mate 20 a rovněž Honor 8X hlásí desítku prodaných milionů.

Xperie 1 v předobjednávce za odvážnou cenu

Naopak nepříliš nadšené reakce můžeme čekat u předobjednávek připravované Xperie 1 od Sony. Britský obchod slibuje prodej již na konci května, a to za cenu 849 liber, tedy 25,5 tisíce korun. Staví se tak proti ostatním vlajkovým lodím. Je však otázkou, zda Sony má na takový tah dostatečnou sílu.

Samsung láká na další skládačku

Ohebný Galaxy Fold jsme spatřili ještě před veletrhem v Barceloně. Nový uniklý patent ukazuje na další skládací zařízení, které by Samsung mohl časem přinést. Tentokrát by se však mělo ohýbat displejem ven. Díky tomu může být zařízení tenčí a vystačí si s jediným displejem, který je ale zase nechráněn.

Harry Potter: Wizards Unite se blíží

Pokémon GO od Nianticu byl a je megahitem. Zda na to dovede navázat podobná hra ze světa Harryho Pottera již brzy uvidíme. Autoři vypustili nové obrázky a videa přímo ze hry. Čeká nás tak objevování magického světa, boj se smrtijedy i dalšími nebezpečnými tvory. Nevím jak vy, ale na tohle se tedy vážně těším. Zatím budu cvičit – švihnout a mávnout.

Tyto a další zprávy ze světa mobilních telefonů a technologií najdete denně na mobilenet.cz.


Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Xperia 1 mi má co nabídnout a proto budu ten z mála co si jí koupí a rozhodně litovat nebudu-ba právě naopak a at si říká kdo chce co chce.
Tomason
Sony držím palce, líbí se mi že mají snahu dělat vše trochu jinak!
Jirka
Nechápu jak může cena budit rozpaky. Pokud má Samsung, nebo Huawei telefony za 20-50 tis. tak je to v pořádku a pokud si Sony řekne za unikátní a jedinečnou X1 25 tis. tak je to troufalé? Myslím, že je z toho jasně vidět, od kterých firem proudí finance do redakcí.
Karel
Banda tupcu co si kupujou samsung s10 ten jejich displej je tak krehky že po jednom padu displej zcerna. To už raději s9 to bude reklamaci. ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze