Sony Ericssony Xperia mini pro a Live dostávají Android 4.0.4

82

Sony pokračuje v aktualizaci svých starších modelů Sony Ericsson. Dalšími dvěma modely, které jsou nyní na řadě, jsou Xperia mini pro s výsuvnou QWERTY klávesnicí a také hudební Live With Walkman.

Další dva Sony Ericssony z roku 2011 nově s Androidem Ice Cream Sandwich

Tip: přečtěte si naše podrobné recenze Xperie mini pro a Live With Walkmana

Aktualizace kompletního portfolia chytrých telefonů od Sony Ericssonu z roku 2011 pomalu míří do finiše. Nejnovější Android 4.0.4 by aktuálně měl být k dispozici pro většinu majitelů telefonů Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray, Xperia arc a neo a také Xperia pro. Dnes Sony vydalo zprávu, která potěší majitele dalších dvou telefonů, a to Xperie mini pro a Live With Walkman.

Stejně jako všechny ostatní modely výrobce můžete tyto dva aktualizovat dvěma způsoby, a to buď pomocí OTA (over-the-air) přímo z telefonu nebo po připojení k PC skrze program Sony PC Companion či SEUS II. Dostupnost updatu právě pro svůj telefon můžete zkontrolovat pomocí osmimístného SI čísla uvedeného pod baterií. Stránku se seznamem SI čísel pro Xperii mini pro najdete zde, pro Live With Walkmana pak zde. Jakmile se vám podaří aktualizovat, podělte se s námi a s ostatními čtenáři o své dojmy z fungování nového systému v diskuzi pod článkem.

Android 4.0.4 chybí už jen na Xperiích mini a active

Celkově už Sony aktualizovalo osm z deseti modelů Sony Ericsson z roku 2011, zbývají už tedy jen dva. Jedná se o nejmenší Xperii mini a také o outdorovou Xperii active. Podle vzrůstající rychlosti frekvence uvolňování aktualizací očekáváme dostupnost nejnovějšího Androidu pro tyto modely v horizontu několika málo dní. Na druhou stranu Sony již dříve oznámilo, že herní Xperia Play se aktualizace nedočká, což je velká škoda.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
patřil
je zajmave že skoro všechny modely již maji aktualizací ale st15i nic. aby to nakonec nedopadlo tak ze se na posledni dva modely vyserou. no v budoucnu sony už ne,když nejprodávanější modely odkládají. jsem naštvaný už příliš dlouho cekam!
patrik
to se říkalo ze dostanou všechny ale nakonec play ne. je divne ze jednu xperii udělali ted a druhou později? trochu debilovina zacinam tomu tesit ze Xperie mini to nedostane. sony je nejhorší firma co muze byt. ještě maji zpoždění a ještě dělají aktualizací divnym způsobem. staci jsi přečíst kritiku na sony! nicméně htc nebo samsung. sony jako jedním firma nepochopila ze novy model co vyrobí na mit novy android. skoro každá firma to tak dela jen sony opet potvrdilo jak se umi starat o sve zákazníky asi nas nepotřebují.
Tomason
Patriku,Sony se o zákazníky stará,viz uplně poslední verze androidu na lonské modely a na letošní to bude co nevidět,tak to taková tragédie není,zase to lidi nepřehánějte!!
fanny
taky se na to tesim mam xperii mini a uz se nemuzu dockat az zte masinky dostanu maximum :) ale asik si jeste par dni budu muset pockat :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze