Sony Ericsson Xperia Arc S již v prodeji v Evropě

10

O nástupci povedeného modelu Xperia arc výrobce Sony Ericsson jsme psali již před nějakou dobou, jeho datum vydání ale tehdy bylo neznámé. V obchodech tento kousek ještě nenajdeme, pokud se ale porozhlédnete po internetu, zjistíte, že už je Xperia arc S v prodeji.

Můžeme jej zatím spatřit alespoň v e-shopu Negri Electronics, ale jsme si jisti, že se velmi rychle rozšíří i do dalších distributorských sítí. Jeho brzkou přítomnost ve svém repertoáru totiž hlásí i britský Three.

TIP! Přečtěte si více o modelu Xperia arc S.

Xperia arc S má oproti svému předchůdci několik výhod. Tou nejmarkantnější je nejspíše procesor, který se z 1 GHz polepšil na 1,4 GHz. Pokud se zavrtáte hlouběji, najdete takřka totožný přístroj, což není nutně na škodu. Je tu skvělý LCD displej s úhlopříčkou 4,2 palce, 8 MPx fotoaparát s možností natáčet HD video či 512 MB paměti.

Sony Ericsson Xperia arc S bude k dispozici v bílé, černé, stříbrné, modré a růžové barvě a podle zmíněného e-shopu nás vyjde na 528 dolarů, což je v přepočtu cca 9500 Kč. O přesném datu vydání v ČR vás budeme informovat.

Zdroje: unwiredview.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
pudl
Uváděná cena by byla skvělá, šel bych do něho, ale - prodejna Negri je v USA, takže si připočtěme vyšší daně, cla, dopravu vším možným, EU, Česko a máme z toho minimálně 12 talířů. V tomto Ameriku obdivuji, že má tak nízké daně ale s kvalitou, a to na rozdíl od EU a od nás .
Milan
Tak co je s tím SE Pro?Tohle představili před pár týdny a už to prodávaj ,ale Pro nikde.
xsarahdi
Sonyericsson v tejto dobe IDE...vypustil ANDROID 2.3.4 o 2 týždne skôr ako avizoval,teraz vypustená "novinka" do mesiaca...
inak k tomu PRO, môj názor je ten,že je nejaký problém s dodávkami súčiastok a HW inak si to neviem vysvetliť...

viete čo by bola BOMBA???Kebyže ako "odškodnenie" čakajúcim za ich čakanie a poriadny sklz vo vývoji ZABILI 2jadrom...takže by bol vypustený už rovno nástupca XPERIA PRO s 2jadrom...:))
Pepa
Tak on ten Arc S je jen pretaktovanej, takze tam nebylo nutne, aby se vice cekalo, problem s praskanim krytu se jiz snad konat nebude, tak parada. A je lepsi, ze ma tech 1.4 GHz, aspon se trosku vice odlisuje od ostatnich kolegu z vlastni staje. A v bile je opravdu neodolatelny :). U Pro bych to taky videl na nejaky takovy problem... Jinak by tu uz byl...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze