Hudební Sony Ericsson Live With Walkman míří do prodeje

7

Velmi slibně vypadající nástupce legendárné řady Walkman od výrobce Sony Ericsson se nám poprvé odhalil před nějakým tím měsícem. Nyní nás britská společnost Three na svých stránkách informuje o tom, že bude mít Live With Walkman brzy v prodeji.

Stačí se podívat na její oficiciální stránky a zjistíte, že se v položce Coming Soon objevuje náš bílý krasavec. Cenová hladina bohužel stále nebyla odhalena, telefon se má ale objevit v prodeji už nyní v září (alespoň tedy v Británii), takže bychom mohli očekávat přesnější informace co nevidět. V České republice by měl prodej následovat během října.

TIP! Více se o modelu Live With Walkman dozvíte v našem preview.

Těm, kteří o tento zajímavý kousek ještě nezavadili připomeneme, že se nový Walkman pochlubí operačním systémem Android Gingerbread, 1GHz procesorem, dotykovým HVGA displejem, fotoaparátem s rozlišením 5 MPx a samozřejmě technologií xLOUD, která by společně s Walkmanem měla tvořit dokonalý hudební zážitek. Zda tomu tak bude, ověříme za pár týdnů v recenzi.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Milan
SE Pro opět nic.To už bude dřív konec světa.Tenhle byl představen snad včera a dnes se bude prodávat ,ale SE Pro byl představen asi před 10 lety a nic.Ach jo.Jedinej mobil ,kterej mě snad zajímal a měl něco do sebe ,Samsung Galaxy S 2 nechci ,protože nemá qwerty a ještě je drahej jak blázen.
Pepa
S tim Pro uz by se melo blyskat na lepsi casy, cetl jsem dostupnost okolo 17.10. tak snad uz to zase neposunou... Pak, doufejme, by mohli/meli nabidnout za lepsi peniz, kdyz uz clovek tak dlouze ceka...
Milan
Kde to píšou.Takovejch termínů už bylo květen,červen,červenec,půlka srpna,konec srpna ,půlka zaří,konec září,začátek října a ted půlka října.
michala
Pepa má pravdu, 17.10. je asi na dvou shopech a v británii má jít na trh 6.10. takže to bylo možný. A koukni na forum semanie, tam se lidi o tom baví.
http://www.xperiablog.net/2011/09/26/xperia-pro-launches-in-uk-on-6-october/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze