Sony Ericsson Xperia Arc Vs. LG Optimus 2X (foto a video)

2

Dnes si v krátkém pohledu okořeňeném několika obrázky a videem srovnáme dva špičkové komunikátory s operačním systémem Android v nejnovější verzi 2.3 Gingearbread. Jedná se o očekávanou Xperii Arc od Sony Ericssonu a dvoujádrové LG Optimus 2X.

Oficiální fotografie dvojice dnes krátce srovnávaných Androidů
Tip: přečtěte si také naše podrobné představení Sony Ericssonu Xperia Arc a LG Optimus 2X

Redaktorům z engadgetu se dostali do rukou hned dva očekávané, a poměrně nedávno představené komunikátory, které se zhruba za dva měsíce chystají vstoupit na trh. Předně jde o Xperii Arc od Sony Ericssonu. Ta je nejtenčím smartphonem s Androidem, který byl kdy vyroben. Kromě toho ale také nabídne výbornou výbavu včetně nových technologií od Sony a k dokonalosti chybí pouze dvoujádrový procesor a pár maličkostí. Nejaktuálnější verze operačního systému Android (2.3 Gingearbread) však, na rozdíl od předešlých komunikátorů jako je třeba Xperia X10, nechybí.

Čtěte: Sony Ericsson Xperia Arc v detailu (19x živé fotografie a video)

Druhým telefonem je LG Optimus 2X. Jedná se o vůbec první telefon v historii, ve kterém se objevil procesor se dvěma výpočetními jádry. Konkretně jde o čip Tegra 2 od společnosti Nvidia, který kromě výpočetního výkonu také disponuje, alespoň podle prvních benchmarkových testů, velmi působivým výkonem grafickým.

Čtěte: LG Optimus 2X: dvoujádro naživo z CES 2011

Optimus 2X také nabídne velký displej s vysokým rozlišením, výborný 8 megapixelový fotoaparát s autofocusem, HDMI port, a také stejně jako výše zmíněná Xperia Arc operační systém Google Android verze 2.3. Nyní se již ale podívejte na krátké srovnávací živé fotografie a HD video, které pocházejí právě z výše zmíněného serveru engadget.com.

Více fotografií najdete zde

Video

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
michal
tady je vidět ta hrůza,když se použije lesklý plast. V tu chvíli když se vezme do ruky se stává z krasavce hnusák. To je hrozná moda.
Marek
Co tím videem chtěl básník říct ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze