LG Optimus 2X: dvoujádro naživo z CES 2011

4

Zajímá vás, jak vypadá první dvoujádrový telefon LG Optimus 2X naživo? Přinášíme vám fotogalerii těch nejzajímavějších pohledů na tuto špičkovou novinku, doplněnou o krátké zkušenosti zahraničních novinářů a pochopitelně videa z CES v Las Vegas.

LG Optimus 2X - první dvou jádrový mobil na oficiálních tiskových snímcích

Tip: přečtěte si také naše preview – LG Optimus 2X: premiéra nového dvoujádra od LG

Před několika dny jsme vám v detailu přiblížili, jak naživo vypadá Sony Ericsson Xperia Arc, nově představený smartphone na veletrhu CES 2011 v Las Vegas. Dnes se pokusíme o stejný přístup s již dříve představeným smartphonem LG Optimus 2X, vůbec prvním telefonem v historii, který ve své výbavě nabízí procesor se dvěma výpočetními jádry na rozdíl od běžného jednoho. Kromě toho také nabídne samostatný grafický čip od Nvidie, který zajistí plynulé hraní pokročilých 3D her a mnoho dalších graficky náročných procesů, které vyžadují dostatečný výkon.

Sličné hostesky na konferenci k představení LG Optimus 2X
Čtěte: CES Las Vegas 2011 - aktuální zpravodajství

Podle zkušeností kolegů z dvojice zahraničních webů, ze kterých vám nabídneme živé snímky LG Optimus 2X, jde prý o velice rychle pracující a velmi spolehlivé zařízení s přímo úžasným, velkým a jasným displejem. Android 2.2 Froyo, na kterém zatím zařízení běží funguje zcela bez problémů a všechny animace a rychlé přechody jsou prý díky výše zmíněním čipovým inovacím od Nvidie naprosto bez zasekávání. Jako povedené lze vnímat i nově graficky zpracované nadstavby LG Optimus 2.0 UI a Gesture UI. Podle našich kolegů si komunikátor po aktualizaci systému na nejnovější verzi najde cestu k velmi široké mase uživatelů. Nyní ale již ke slíbenému živému materiálu. Nejdříve vám nabídneme dvojici krátkých HD videí a poté rovný tucet živých fotografií, ve kterých je kladen důraz především na snímky systému.

Video

Video

Živé fotografie

Zdroje: pocketnow.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Kriste pane, čip od Nvidie v mobilech? Neee, chci aby mi mobil vydržel aspoň dva dny, ale s čipem od Nvidie? Potěž pánbůh!
Honza
Tomáš: Jak můžeš vědět, že to s tímhle nVidiáckým čipem bude mít malou výdrž? naopak slibujou větší výdrž. A to i díky tomu dvoujádru.
Vojta Dalekorej
Čipset od nVidie - Tegra 2, je v základu nastaven na jedno jádro a druhé pracuje pouze při vyšší zátěži. Díky lepší technologii by tam výdrž mohla být paradoxně lepší než mají současné Snapdragony ;)
Niip
Mam LG One s baterkou 1500mAh a vydrží při používání, tak něco málo přes jeden den. Tohle má stejnou baterku, dvojjádro, výkonější a žravější GPU, větší a žravější display, 8Mpx foták, tak bych tipoval při intenzivním používání tak půl dne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze