Sony Ericsson Xperia Arc v detailu (19x živé fotografie a video)

3

V dnešním článku se opravdu detailně podíváme na nový smartphone Xperia Arc od Sony Ericssonu. Prostřednictvím velkého množství živých fotografií a videa vám nabídneme blízké setkání s tímto novým, a pro výrobce velmi důležitým Androidem.

Sony Ericsson Xperia Arc - oficiální fotografie (varianta Misty Silver)

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview Sony Ericssonu Xperia Arc

Sony Ericsson včera na veletrhu CES 2011 v Las Vegas oficiálně představil již dříve avizovaný komunikátor s označením Xperia Arc. Ten nabídne vynikající výbavu, čítající například 8 Mpx fotoaparát s podporou nahrávání HD (720p) videa, velký, 4,2 palcový displej, a nebo nejnovější verzi operačního systému Android 2.3 Gingerbread. Kromě toho také využívá dvojici nových technologií od Sony s označením Sony Mobile Bravia Engine a Sony Exmor R pro zlepšení některých klíčových vlastností displeje a fotoaparátu.

Čtěte: Android 2.4 vyzkoušen na Xperii Arc: první informace

Našim kolegům ze zahraničního serveru se-first.com se podařilo nafotit a nahrát množství audiovizuálního materiálu a my vám tak novou Xperii Arc můžeme rovněž přoblížit. Pro tyto účely posloužila stříbrná varianta jménem Misty Silver. Z našeho subjektivního pohledu nám Sony Ericsson Xperia Arc připadá designově velmi povedený smartphone, který, alespoň po stránce vzhledu, určitě nezapadne mezi "chytrou šeď"

Tip: sledujte spolu s námi aktuální živé zpravodajství z veletrhu CES 2011 v Las Vegas

Doufejme, že švédsko-japonský výrobce nezopakuje chyby z minulosti, jako je pozdní uvedení na trh, problémy s kvalitou konstrukce či pozdní updaty operačního systému, tak má Xperia Arc velmi slušnou šanci, aby Sony Ericsoon spolu s dalšími chystanými novinkami opět vynesla mezi top výrobce. Nyní už ale slibované snímky, které nabídnou mimo jiné i srovnání s předchůdcem v podobě X10:

Video

Video 2

Živé fotografie

Zdroje: se-first.com, engadget.com, gsmarena.com, phonearena.com, dailymobile.se

Diskuze ke článku
dagondrive
To je nejkrasnejsi telefon co jsem kdy videl a ten system v tom je spickove rychli. Chtel jsem se zeptat kdy ho budete testavat? Jinak Skveli clanek:-)
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den. Snad co nejdříve :) To ale záleží jen a pouze na výrobci, s jakou rychlostí jej dostane na trh. Předběžně je vstup na trh plánován na 1 čtvrtletí takže uvidíme.
JohnyAsbest
konstatuji, že designově, ale i výbavou jednoznačně nejlepší mobil současnosti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze