Fazolovitá sluchátka Samsung Galaxy Buds Live unikají na dalších renderech

7× aktualizováno
Fazolovitá sluchátka Samsung Galaxy Buds Live unikají na dalších renderech
Fotografie: Evan Blass
  • Očekává se design padnoucí přesně do uší
  • Pravděpodobně budou mít vlastní paměť pro přehrávání hudby
  • Představení by mohlo proběhnout po boku Galaxy Watch3

Aktualizováno 30. 7. 2020

Nejnovější rendery chystaných sluchátek odhalují tvar vnitřní strany, která má zajistit, že Galaxy Buds Live jen tak nevypadnou z uší. Zároveň si můžete ze všech úhlů prohlédnout černou a bronzovou barevnou variantu.


Aktualizováno 27. 7. 2020

Galaxy Buds Live budou podporovat také funkci aktivního potlačení okolního hluku, o čemž informuje theverge.com. Informace prosákla skrze aktualizaci aplikace Samsung Galaxy Wearable. Známe také cenu sluchátek, ta by měla v době zahájení prodeje činit 169 dolarů, což je v přepočtu necelých 5 tisíc korun.

Samsung Galaxy Buds Live
Aktivní potlačení okolního hluku si zapnete skrze aplikaci Samsung Galaxy Wearable

Aktualizováno 23. 7. 2020

Příchod Galaxy Buds Live je na spadnutí. Naznačují to již založené oficiální stránky s podporou, které se objevily na indických, ruských či britských stránkách Samsungu a o čemž informoval mysmartprice.com.

Aktualizováno 13. 7. 2020

Evan Blass zveřejnil opět fotografie zachycující podobu bezdrátových sluchátek Samsung Galaxy Buds Live. Tentokrát je můžeme vidět ve třech barevných variantách a navíc i včetně nabíjecího pouzdra.

Samsung Galaxy Buds Live

Aktualizováno 10. 7. 2020

Příchod nových bezdrátových sluchátek od Samsungu je na spadnutí, což značí například i certifikace zařízení skrze FCC. Rozměry sluchátek mají být 26 × 15 × 14 mm a hmotnost pouze 5 gramů. K představení by mohlo dojít již 22. července po boku nových hodinek Galaxy Watch3.

Aktualizováno 4. 5. 2020

Nejnovější informace pocházející z ochranné známky Galaxy BudsX (název BudsX bude zřejmě bez mezery) naznačují, že nabídnou mnohem více změn, než se čekalo. V doprovodném textu se zmiňuje použití MP3 přehrávače, což by mělo znamenat, že sluchátka nabídnou interní paměť pro nahrání hudby. Sluchátka by tak mělo být možné využívat samostatně, což přijde vhod například sportovcům, kteří nebudou muset mít neustále u sebe i telefon.

Aktualizováno 29. 4. 2020

Opravdu bezdrátová sluchátka od Samsungu, která svým vzhledem připomínají fazole, by se mohla jmenovat Galaxy Buds X. Toto označení se objevilo v dokumentech potvrzujících udělení ochranné známky v Evropě a v Indii. K jejich představení pravděpodobně dojde společně s řadou Galaxy Note20.

Původní informace z 6. 4. 2020

Samsung před necelými dvěma měsíci představil bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+, která jsou následníky Galaxy Buds a IconX, přičemž vzhled se takřka nemění. To by se však s dalším nástupcem mělo změnit, naznačují to alespoň úniky skrze winfuture.de. Na renderech máme možnost vidět údajná sluchátka Samsung Galaxy Buds Bean, která mají zcela přepracovaný vzhled, který by měl perfektně padnout do ucha. Tvar samotných sluchátek někomu může připomínat fazoli.

Samsung Galaxy Buds Beans

Samotná „pecka“ by měla být vysoká 2,5 cm a dotykové ovládání bude na vršku. Na těle mají být hned tři mikrofony po vzoru současných Galaxy Buds+. Prozatím se zdá, že nová sluchátka budou dostupná v černé, bílé a modré. Představení však neproběhne v horizontu několika týdnů. Jako ideální možnost se jeví premiéra po boku chystané řady Galaxy Note20 koncem srpna.

Diskuze ke článku
Red
Jako vypadají dobře, ale tohle ztratit bude asi jen otázka času.
kevinclein
At je to jenom vtip, vypadaji odporne!!! Zlaty airpods a to nejsem fanousek applu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze