Sluchátka Samsung Galaxy Buds+ v prvním videu. Představí se již zítra

7× aktualizováno
Sluchátka Samsung Galaxy Buds+ v prvním videu. Představí se již zítra
  • Produktové číslo nových sluchátek se objevilo na stránkách Samsungu
  • Podstatnou novinkou mělo být aktivní potlačení hluku
  • Místo něj se ale Samsung zaměří na výdrž baterie a kvalitu zvuku

Aktualizováno 10. 2. 2020

Nová generace bezdrátových sluchátek Galaxy Buds+ se představí již zítra večer. Pokud se jich ale už nemůžu dočkat, máte možnost si ukrátit chvíli prvním unboxingem, tedy rozbalením nových sluchátek. Lze tak vidět nejen prodejní balení, ale i design.

Aktualizováno 5. 2. 2020

Během premiéry řady Galaxy S20 se dočkáme také představení vylepšených sluchátek Samsung Galaxy Buds+, která nabídnou značně delší výdrž na baterii při zachování stejných rozměrů. Díky implementaci baterie o vyšší kapacitě, konkrétně 85 mAh oproti 58 mAh u prvních Galaxy Buds, mají nově sluchátka ustát až 11 hodin přehrávání hudby a v kombinaci s baterií v pouzdru až 22 hodin. Jak si můžete prohlédnout v níže uvedené tabulce, kterou zveřejnil Evan Blass, výdrž je v podstatě dvojnásobná. Vylepšena má být také kvalita zvuku či počet mikrofonů, který vzrostl z jednoho na dva. Cena by přitom měla být jen nepatrně vyšší oproti původní generaci.

Evan Blass leak Galaxy Buds+

Aktualizováno 21. 1. 2020

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds+, která budou představena spolu s řadou Galaxy S20 11. února, si můžeme díky mysmartprice.com prohlédnout ve třech barevných variantách.

Samsung Galaxy Buds+

Aktualizováno 15. 1. 2020

Chybějící funkci aktivního potlačení okolního hluku nyní potvrzuje i sammobile.com. Ten dále rozvádí informaci o vylepšené výdrži. Současný model Galaxy Buds má baterii s kapacitou 58 mAh a výdrž kolem 4 hodin. Galaxy Buds+ má mít baterii o kapacitě 85 mAh a přehrávat hudbu nepřetržitě 12 hodin. Další zlepšení se má týkat kvality hlasových hovorů. Dosavadní model s tím má dodnes potíže a opačná strana může mít dojem, že telefonujete pod vodou. Chystaná novinka má nabídnout namísto dvou hned čtyři mikrofony a Samsungu si od toho slibuje vylepšení snímání zvuku při hovorech.

Aktualizováno 6. 1. 2020

Důvěryhodný zdroj @IceUniverse zveřejnil důležité informace o chystaných sluchátkách Galaxy Buds+ od Samsungu. Dle jeho informací se zdá, že očekávaná funkce aktivního potlačení okolního hluku bude chybět. Netřeba se však obávat, že by Samsung nijak neinovoval. Výrobce hodlá vylepšit výdrž baterie, kterou navíc i rychleji nabijete, dojde též na lepší kvalitu zvuku. Nadále platí, že k představení dojde v únoru.

Aktualizováno 31. 12. 2019

Očekávaná sluchátka Samsung Galaxy Buds+ obdržela Bluetooth certifikaci od čínského ministerstva průmyslu a informačních technologií (MIIT).

Mají být představena spolu s řadou Galaxy S11 a šušká se, že se můžeme těšit na aktivní potlačení hluku včetně podpory kodeku aptX.

Aktualizováno 20. 12. 2019

Prvně se můžeme podívat na chystaná bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+, která unikla SmartThings formou krátké animace, jež lze vidět níže. Design působí klasicky a bohužel žádné další specifikace či jakékoliv informace odhaleny nebyly. Nadále tak platí, že se očekává představení po boku smartphonů řady Galaxy S11 v únoru 2020.

Původní informace z 5. 12. 2019

Na oficiálních stránkách Samsngu se objevila produktová záložka se zařízením majícím označení SM-R175. Dle toho lze vysledovat, že jde o doposud nepředstavená bezdrátová sluchátka, a jelikož současný model Galaxy Buds má označení SM-R170, je nasnadě, že neznámý model bude přímým nástupcem.

Bohužel neznáme žádné konkrétní informace a prozatím ani podobu další generace, která má nést název Galaxy Buds+. Spekuluje se však, že by se měla pyšnit funkcí aktivního potlačení okolního hluku, což je věc, která současné generaci chybí. K představení by mohlo dojít v únoru 2020 po boku smartphonů řady Galaxy S11.

Diskuze ke článku
Jan
Je vidět, že autor článku nemá žádné zkušenosti se sluchátky. Píše, že výdrž je 4 hodiny. Bez problémů přehrávám 7 hodin v kuse a ještě tam je rezerva. Takže asi tak

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze